Tisztújítás a Magyar Evangéliumi Szövetségben

2014. május 14. 19:36

A Magyar Evangéliumi Szövetség - Aliansz május 12-én megtartott évi közgyűlésén új elnökséget választott a baptisták székházában, a szövetség új elnökévé Szeverényi Jánost választották – írja az evangelikus.hu

2014. május 14. 19:36

 A Magyar Evangéliumi Szövetség - Aliansz 2014. május 12-én megtartott évi közgyűlésén új elnökséget választott. A szövetség új elnökévé Szeverényi Jánost választották. 

A szövetség alelnökei dr. Mészáros Kálmán, Szuhánszky Gábor, Dani Eszter és László Viktor lettek. A szövetség főtitkárává Horváth Istvánt választották. A szövetség korábbi elnökét, D. Szabó Dánielt tiszteletbeli elnökké nevezte ki a közgyűlés. A beiktatást Papp János és Pataky Albert végezték. A tisztújításra a Magyarországi Baptista Egyház Székházában került sor.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!