Eltévesztették a turult a radikálisok

2012. január 03. 18:03

A Magyar Nemzeti Gárda tagjai demonstrációval védték volna a turult a baloldali tüntetőktől – de eltévesztették a helyszínt.

2012. január 03. 18:03

Az MTI által is kiadott program szerint az alaptörvény díszkiadásához készített festményeket bemutató kiállítás megnyitása alkalmából demonstráló civilek, vagy baloldaliak a tárlat közelébe, a Várban található Turulhoz hirdették meg a maguk tüntetését – írja az Index. 

A gárdisták viszont az ismert XII. kerületi Turul-szoborhoz várta a „nemzeti jelképek védelmében fellépőket”, de két órával az esemény előtt kiderült, hogy nem olvasták el figyelmesen az eredeti tüntetés helyszínét. Az Index tudósítója szerint az eredeti tüntetés rendben lezajlot és szélsőségesek nem jelentek meg rajta, „így a felsülés után elmehetett a gárdások kedve az egésztől”. 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
peninsulavaldes
2012. január 04. 08:31
Gyakran eltévednek ezek a radikálisok. Az mindenesetre értékelendő, hogy csak a Turulokat keverték össze, és nem vonultak ki valamely ellenséges területre, hogy azt védelmezzék.
Kronikas
2012. január 04. 01:13
Az megvan amikor tavaly februárban Karcagon II. Világháborús zsidó áldozatok emlékművét koszorúzta a Jobbik??? http://nol.hu/belfold/ezt_elneztek__tevedebol_holokauszt-emlelkmuvet_koszoruzott_a_jobbik
magnamater
2012. január 03. 22:35
Turul ügyben nem árt némi tájékoztatás: nem tojóról van szó, az Emese álma mondában le van írva,hím állatról van szó. amely a magyar királyok totem-őse.
cutcopy
2012. január 03. 22:18
Nem baj, azt a Turult le akarták bontani nem árt ránézni néha..!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!