Fókusz

2020. november 18. 11:21

2020. november 18. 11:21
null

A magyar válogatott játékosai ünneplik győzelmüket a Magyarország–Izland labdarúgó-Európa-bajnoki pótselejtező mérkőzés végén a Puskás Arénában november 12-én. A csapat 2-1-re győzött, ezzel története során negyedszer kijutott az Európa-­bajnokságra. A 88. percig még Izland vezetett 1-0-ra, majd a hajrában Nego Loïc egyenlített, a 92. percben pedig jött Szoboszlai Dominik csodagólja, így fordított a magyar együttes. A Salzburg futballistája kiemelte: lehet, hogy ő lett a hős, de ezt nem egyedül érte el, társai és az egész csapat nélkül nem sikerülhetett volna a bravúr. Cosimo Inguscio másodedző, aki a koronavírusos megbetegedése miatt távol maradó Marco Rossi szövetségi kapitányt helyettesítette, úgy vélekedett: a meccs nehezen indult, az első 15-20 percben nem találták a helyüket, szerinte ennek részben mentális, részben taktikai oka volt. „A második félidőben nem volt kivetnivaló. Megérdemeltük a győzelmet, senki nem mondhatja, hogy eloroztuk valakitől” – fogalmazott.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez