Caruso a felhőkön át

2019. október 31. 03:35

Ma már vége lenne a világnak a streamelés nélkül. Valahol persze így is vége van.

2019. október 31. 03:35
null
Ókovács Szilveszter

Földöntúli bája van annak, ahogy a streamszolgáltatót kiválasztva azonnal lenyílnak Enrico Caruso valaha volt lemezei – még az is, amely sosem létezett, száz évvel később játszották „mögé”  a sztereó zenekari kíséretet. A művész, aki egy szűk szállodai szobában zongoristájával egy fura tölcsérbe iparkodott beleörökülni vághatatlanul és megismételhetetlenül, ma 4G-univerzum-szerte és persze lokális wifivalóságok milliárdjaiban hozzáférhető, méghozzá a nagyon is fizikális gramofontűhöz képest egészen légiesen (már amennyiben nem tekintjük fizikának a levegőben körülöttünk és rajtunk átterjedő hullámokat). Mi ebben a nagy dolog, kérdezhetik, hisz a rádió már bő száz éve ugyanezt teszi: sugároz mindent, ami odahaza nem lehet meg a polcon.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!