X-akták?

Hillary Clinton felfedné az 51-es körzet titkait

2016. január 6. 13:20
Az ufóhívők és konteó-rajongók szavazataira hajthat a demokrata elnökjelölt-aspiráns, Hillary Clinton: kampánykörútja egyik állomásán ugyanis egy újságírónak azt mondta, hogy elnökként felfedné a hírhedt 51-es körzet titkait. Mivel ebben a hónapban debütál az X-akták újabb évada, ezért még azon sem csodálkoznánk, ha mindez csak egy nagyszabású reklámfogás lenne.

Hillary Clinton megvalósíthatja az ufó-figyelők és konteó-hívők régi álmát: a demokrata elnökjelölt-aspiráns kampánykörútja egyik állomásán ugyanis újságírói kérdésre arról beszélt, hogy elnökként felfedné a hírhedt 51-es körzet dokumentumait. Clinton azt mondta, hogy szerinte meglátogathattak már minket az idegenek, nem tudhatjuk biztosan. A kérdést feltevő újságíró később elmondta, hogy szerinte Clinton csak viccelt.

A nevadai bázis régóta a földönkívüli idegenekkel kapcsolatos spekulációk középpontjában áll: sokak szerint ide szállították a Roswellben állítólagosan lezuhant idegen űrhajót és utasait. A most ismert információk alapján a szigorúan őrzött bázison egyébként az USA hadserege a különböző lopakodó repülőit fejleszti és teszteli. A bázis ügye még ma is aktuális, hiszen évtizedes jogi csatározások után éppen tavaly sajátította ki az állam a bázis szomszédságában élő család földjeit, akik még 1889-ben nyitottak itt bányát.

Clinton elmondta, hogy kampányfőnöke, John Podesta kifejezetten elkötelezett az ügyben. „Megesketett, hogy nyilvánosságra hozzuk az információt. Valahogy. Ha kell, odaküldünk egy különleges alakulatot” – mondta Clinton. A korábban Bill Clintonnak, majd Obamának és most Hillary Clintonnak dolgozó Podesta már 2002-ben is szorgalmazta, hogy hozzák nyilvánosságra az adatokat.

Az ügy azért is aktuális, mert ebben a hónapban debütál az X-akták új évada: reméljük, hogy Clinton szavai nem keltették fel a Cigarettázó Férfi érdeklődését.

Összesen 14 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jujj!................

A világ elitje pontosan szedi az összevissza nevű tablettát.
Mindenkit hülyének akarnak nézni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés