Dörner György keményen kiállt Orbán Viktor mellett és Magyar Péter is megkapta a magáét

2024. május 18. 11:20

Radikális fordulatra van szükség, hogy ne legyen háború.

2024. május 18. 11:20
null
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Mandiner

„Kossuth-díjas Dörner György, az Újszínház igazgatója volt Andor Éva vendége a Kontextusban. A nagyszerű színész részletesen beszélt a baloldal-uralta színházi világról, politikáról, közéletről és sok mindről a beszélgetés során. Természetesen a háború is szóba került, amivel kapcsolatban Dörner nem finomkodott határozottan kiállt Orbán Viktor békepárti politikája mellett:

»Nincs is más választásom, mint optimistának lenni. De talán a világ már abban a pontan van, hogy nem lehet másképpen választani. A józan ész és az érzelmek és a jóisten is tudja, hogy itt választani kell. Radikális fordulatra van szükség ahhoz, hogy ne legyen világháború, ne legyen világégés, ne pusztuljon el a Föld, ne veszítsük el a szeretteinket, ne veszítsük el a barátainkat, senkit se veszítsünk el. (...) A megoldás olyan emberektől fog jönni, akik nem materialisták.«

Kemény, de igaz szavak. A videó címe is beszédes: Dörner György nem hagyja, hogy a Magyar Péterek és elődeik tönkretegyék.”
 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:29
🍓 ️ ­É­­­r­t­­é­­k­­e­l­­d­­ ­a­ ­­­s­­z­­e­­x­i­­­ ­p­u­­n­­­c­­­i­m­­­a­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­.­­𝐗­𝟏­­­𝟖­.­𝐅­𝐔­­𝐍
irmag2
2024. május 18. 16:17
Wass Albert: ÜZENET HAZA versének részlete illik Dörner György gondolataihoz, különösen a választások tükrében: Maradnak igazak és jók, a tiszták és békességesek, erdők, hegyek, tanok és emberek. Jól gondolja meg, ki mit cselekszik! Likasztják már fönn az égben a rostát, s a csillagok tengelyét olajozzák szorgalmas angyalok. És lészen csillagfordulás megint, és miként hirdeti a Biblia: megméretik az embernek fia, s ki mint vetett, azonképpen arat, mert elfut a víz, és csak a kő marad, de a kő marad.
baronet
2024. május 18. 15:05
Kenény! És akkor...?
Perczel Éva
2024. május 18. 13:51
"Ne hagyjuk, hogy magyarpéterek és elődeik tönkretegyék.” Ez a kulcsmondat! Kell még valamit mondanunk Ildikó?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!