Az ég kék, a fű zöld, Karácsony továbbra is hallgat a kampányfinanszírozási botrány kapcsán

2024. május 15. 08:39

Részben egy autókölcsönzéssel foglalkozó cég finanszírozhatta Karácsony Gergely 2019-e kampányát.

2024. május 15. 08:39
null

Nyitókép forrása: A Magyar Nemzet Videa-oldala

Válaszadás helyett, szokásos módon elpropagandistázta Karácsony Gergely a Magyar Nemzet munkatársát, mikor az a nagyrészt továbbra is tisztázatlan, a 2019-es kampányfinanszírozási botrányról szerette volna őt kérdezni. A Magyar Nemzetnek közben sikerült elérnie telefonon az ügy egyik fontos szereplőjét, Mravik Zsoltot, aki Karácsonyhoz hasonlóan, szintén elzárkózott a válaszadástól. Mravik a Bakony Rental Kft. tulajdonosa, aki tanácsadóként jelenleg is a Karácsony által vezetett Városházán dolgozik.

A lap felkereste a kampányfinanszírozási botrányhoz köthető, eredetileg autókölcsönzéssel foglalkozó cég székhelyét. A kaputelefonon semmi nem árulkodott arról, hogy itt működne a kft. A Mravik név és egy matrica is ki volt ragasztva, amin az áll, hogy Bakony Rental Kft. A lap szerette volna megkérdezni a kampányfinanszírozási ügyről a cégvezetőt, aki azonban csak azt hajtogatta, hogy nem kíván nyilatkozni.

Érdekesség Mavrik ezen cégével kapcsolatban, hogy a tulajdonos a külföldi tanácsadói megbízásából származó 112 millió forintból még az önkormányzati választások előtt, osztalékelőleg címén ki tudott venni 84 milliót, amiből a Magyar Nemzet információi szerint 75 millió forint egy, a Városházán jelenleg is tanácsadóként dolgozó munkatárs segítségével Perjés Gáborhoz került, készpénz formájában.

Marvik élettársa az a Tordai Csaba, aki szintén ezer szállal kötődik a balliberális városvezetéshez, és akinél az adóhatóság még házkutatást is tartott, szintén a kampányfinanszírozási botrány kapcsán. Közben Karácsony Gergely továbbra is azt a taktikát alkalmazza, mint a legtöbb balliberális politikus, aki kellemetlen kérdésekkel találja szembe magát – elkezd propagandistázni, nem felt a kérdésekre és megpróbálja a lehető leggyorsabban elhagyni a helyszínt.

A jelenetről készült videót itt tekintheti meg.
 

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-87
2024. május 28. 19:46
🍓 ️ ­­É­r­t­­é­­k­­e­­­l­­d­ ­­a­­­ ­­­s­­z­­e­­­x­i­ ­­p­­u­­n­­c­­i­­m­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­.­𝐗­­­𝟏­­𝟖­.­𝐅­­­𝐔­𝐍
AROON
2024. május 15. 08:49
A nyírtassi bunkó hallgat mint ama bizonyos fekália a fűben. Amennyiben változás lesz, kíváncsi vagyok mi derül még ki. Hosszú lesz a lista.
Novicsok-5
2024. május 15. 08:40
Az ég kék, a fű zöld, a Fidesz még mindig hallgat a pedofil botrányról.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!