Kulcsfontosságú beszédet tart pénteken Orbán Viktor

2024. április 12. 14:32

„A szomszédunkban már több mint két éve háború dúl, a világban háborús készülődés látható, a harmadik világháború veszélye soha nem volt akkora, mint napjainkban” – olvasható a Fidesz közleményében.

2024. április 12. 14:32

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

„Védjük meg Magyarország békéjét és biztonságát!” – Az európai parlamenti választásra készülve Választási Manifesztumot fogad el a Fidesz április 19-én, pénteken 15 órától a Millenárison – számolt be róla a nagyobbik kormánypárt. Mint a Fidesz közölte,

az eseményen beszédet mond Orbán Viktor miniszterelnök, valamint felszólal Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és Deutsch Tamás EP-listavezető is.

A kormányfő, valamint a felszólalók beszédét a Mandiner élőben közvetíti majd!

Fidesz: Most a háború és a béke között kell választanunk!

A párt közleménye szerint a „Választási Manifesztum – amelyet a Fidesz Országos Választmánya fogad el – tartalmazni fogja azt, hogy mi a június 9-i választás tétje, és melyek a Fidesz legfontosabb céljai”.

Rendkívüli jelentőségű választás előtt állunk, hiszen a szomszédunkban már több mint két éve háború dúl, a világban háborús készülődés látható, a harmadik világháború veszélye soha nem volt akkora, mint napjainkban”

– olvasható a párt közleményében. „Most a háború és a béke között kell választanunk!” – húzák alá.

„Mi nemet mondunk a háborúra, meg akarjuk őrizni Magyarország békéjét és biztonságát, de a nyomás a háborúpártiak részéről egyre nő, így hazánk békéjének megőrzése csak a magyar emberek támogatásával lehetséges. Továbbra is nemet mondunk a bevándorlásra és az LMBTQ-propagandára is. Számunkra Magyarország az első” – olvasható a párt közleményében. 

 

 

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-77
2024. április 30. 18:51
🍓 ️ ­A­­ ­d­ö­­­g­­­ö­s­ ­­­l­á­­n­­­y­­­o­­k­­­ ­­­v­á­r­n­­a­­k­­­ ­­­r­á­­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­.­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
Fed74
2024. április 13. 11:34
Közben meg támogatod, meg szopkodod a tömeggyilkos Putyin barátod faszát!!! Hazug tolvaj szarházi kutyák vagytok mind!!!!
zakar zoltán béla
2024. április 12. 21:12
MIMM
connorj
2024. április 12. 18:04
Ne háboruzzunk. https://youtu.be/0KSmMbtpiA8?si=96VnnoywvqpeAp8x
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!