Képtelen voltam végignézni

2024. április 06. 20:27

Nem is írok róla.

2024. április 06. 20:27
null
Csizmadia  Ervin
Csizmadia Ervin
Facebook

Fotó: Facebook-videó/képmentés

„Nagyon szubjektív bejegyzés lesz ez, szinte egy vallomás.

Be kell vallanom, ma megszegtem szakmám (persze magam számára előírt) egyik fő szabályát.

Az elmúlt évtizedekben nem volt olyan vezető politikus által tartott (és közvetített) beszéd, amit ne néztem volna végig, az első perctől az utolsóig. Sőt általában írtam is ezekről a beszédekről, s éppen azért néztem végig őket, hogy hitelesen tudjak róluk írni.

Most is ezzel a szándékkal kezdtem neki. De hosszú évek óta ma délután hallottam egy olyan beszédet, amit – elnézést kérek azoktól, akik például ezt a beszédet »nagyon jónak« stb. tartották – nem tudtam végignézni.

Egyszerűen a szervezetem tiltakozott.

Bocsánatot kérek szakmám szabályának megszegése miatt. Hirtelenjében csak azt mondhatom, hogy mivel képtelen voltam végignézni, nem is írok róla.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-77
2024. április 30. 18:54
🍓 ️ ­A­­­ ­­­d­­­ö­­g­­­ö­­s­ ­l­­­á­­­n­­y­­o­k­­­ ­­­v­­­á­­­r­n­­a­­­k­ ­r­­á­­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­.­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
Akitlosz
2024. április 07. 23:35
Az újságírószakmában nem elvárás, hogy az újságíró bármit is tudjon arról, amiről ír.
DeGar
2024. április 07. 21:42
Csizmadiáról eddig nem tudtam kideríteni, hogy hova húz, olyan, mint az Inforádió, pont ezért érdemes rá figyelni.
DeGar
2024. április 07. 21:34
Voltak sokan, lelkes balosok is, akik a beszéd első harmadáig bírták csupán. Szerintem Magyar azért anyák napját választotta, mert biztosan hatalmas virágcsokrot rak a gyerekei, meg a saját kezébe, hogy lássa a nép, hogy hiába mondott rá az exneje annyi mindent, ő egy gavallér, és egekig magasztalja majd az anyákat, amitőli den aljassága feledésbe merül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!