A cél az, amit Orbán Viktor mondott: nem szabad megállni Schwechatnál!

2024. április 16. 09:27

A szuverenista erőknek teljesen új európai szövetségi rendszert kell majd létrehozniuk.

2024. április 16. 09:27
Fricz Tamás
Fricz Tamás
Magyar Nemzet

Nyitókép: Kisbenedek Attila/AFP

„Igen, a cél az, amit Orbán Viktor mondott: nem szabad megállni Schwechatnál, meg kell hódítani – nem Bécset, hanem – Brüsszelt! S még fontosabb, amit nemrég mondott: a ­migrációs paktum egy utolsó szög az unió koporsójába. Hozzátette: az európai egységnek vége. Ne ijedjünk meg, vegyük ezt nagyon komolyan, ne csak pusztán jól csengő szavaknak.

Az Európai Unió ugyanis nagy válságban van, s méghozzá nagyon sok szempontból. De a legfontosabb probléma: birodalmat, Európai Egyesült Államokat akarnak létrehozni az unió­ból. Ennek legfontosabb mozzanataként pedig meg akarják szüntetni a fontos kérdések esetében a konszenzusos döntés elvét, vagyis a vétójogot, ami, ha megtörténne, elvesztenénk a szuverenitásunkat, amelyért idestova ezer éve küzdünk.

Megengedhetjük ezt? Nyilvánvalóan nem. Akárcsak 1848-ban és 1956-ban, most is ellent kell állnunk a függetlenségünk és szuverenitásunk ellen fellépő erőknek, ezúttal a brüsszeli politikai és gazdasági elitnek. Persze rögtön felvetődik ilyenkor a kérdés, ami egyébként indokolt is: mi van akkor, ha ez mégsem sikerül? Nyilván abból indulunk ki, hogy sikerülni fog, mint ahogyan a labdarúgó Eb-re is úgy megyünk ki, hogy legalább a csoportunkból továbbjutunk, és hogy az azt követő olimpián minél több aranyérmet szerzünk.

Ez akkor sikerülhet, ha a június 6. és 9. közötti európai parlamenti választásokon a szuverenista erők lényeges és látható sikert érnek el a föderalista, globalista politikai pártokkal szemben. Akkor van esély arra, hogy ne Ursula von der Leyen maradjon az Európai Bizottság elnöke, aki lényegében véve a WEF, vagyis a Világgazdasági Fórum, a davosi elit kiszolgáltatottja, illetve, ha a bizottság összetételét a szuverenisták irányába tudnánk elmozdítani, s az Európai Parlamentben is kellő súlya lenne a szuverenistáknak arra, hogy a balliberális globalistákat minimum ellensúlyozni tudják, de hogy többségbe is kerülhessenek.”

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:09
🍓 ️ ­A­­ ­d­­­ö­­g­­ö­­s­ ­­l­á­­n­y­­o­­k­­­ ­­­v­­­á­­­r­n­­a­­k­­­ ­­r­á­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­.­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­𝗙­­­𝗨­𝗡
uranvaros
2024. április 16. 17:12
Csak kérdezem. Ha egy lenne az EU, akkor mennyivel lenne jobb a gazdasága? Mert pont az a baj, hogy a többi említett ország hasít, itt meg az összes tagország bukdácsol, hatalmas az adóssághegy a szociális transzfer stb. Egyszerűen nem értem a birodalmi törekvéseket, mert ROSSZABB lenne mindenkinek.
nemecsekerno_007
2024. április 16. 11:28
Ki kell rugdalni a kurva komcsikat az EP-ből. Ennyi.
Pelso j.
2024. április 16. 10:23
tomi, legalább tudnál valami újat is szajkózni, hogy önmagadhoz képest a halvány látszat kedvéért hitelesebb légy. Hagyd már ezt az átlátszó arcoskodást, nem fogtok ti meghódítani, elfoglalni semmit. Hisz az EP választásoknak számotokra semmi jelentősége, bármi is legyen az eredmény, ti maradtok elvtelen, hiteltelen, súlytalan senkik odakint.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!