Szuverenitás és teljesítmény nélkül

2024. március 27. 22:31

2024. március 27. 22:31
Tarlós István
Tarlós István

Kardinális kérdés, mi a politikai következménye annak, hogy milyen beállítottságú, milyen értékrendet képviselő, mennyire stabil személyiség a magyar nemzet fővárosának főpolgármestere. A másik oldalról annak is jelentőséget kell adni, hogy ez a személy hogyan értelmezi a szerepét. Ismeri-e a várost, milyen ismeretekkel rendelkezik a feladatai egészéről? Van-e benne elegendő arányérzék, sokoldalúság, szuverenitás és ezzel párhuzamosan együttműködésre való képesség? Képes-e, akarja-e a valóságban a város érdekeit képviselni, érvényesíteni? A kérdés az, a választók rendelkeznek-e majd a valósághoz közelítő elegendő információval ahhoz, hogy ne egy hamis képre voksoljanak, hanem a város szempontjából nézve helyes döntést hozhassanak.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:17
🍓 ️ ­­A­ ­­d­ö­­­g­­ö­­­s­­ ­l­­­á­n­­­y­o­­­k­­ ­­­v­á­­­r­n­­­a­­­k­ ­r­á­­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­.­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­𝗨­­­𝗡
varga-judit
2024. március 30. 02:47
Magyar Peti! Nem voltál jó az ágyban! Nem tudtál K I E L É G Í T E N I ! ! !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!