Rendőrök szállták meg a DK-s vezetésű óbudai önkormányzatot

2024. március 06. 17:43

Az ügynek köze lehet az Anonymous-videóhoz is.

2024. március 06. 17:43

Nyitókép: MTI/Donka Ferenc

***

Civil ruhás nyomozók lepték el az ellenzéki vezetésű III. kerületi önkormányzat polgármesteri hivatalának óbudai épületét – értesült a Magyar Hírlap. A lap szerint a nyomozók kiérkezése összefüggésben állhat a 2022-es országgyűlési választás előtt kirobbant üggyel. A közvélemény által akkor Anonymous-videóként megismert hanganyagban többek közt Szabó Tímea, a Párbeszéd politikusának és országgyűlési képviselőjének kampányáról is beszélnek. Az akkor nyilvánosságra hozott felvételen az hallható, ahogy Óbuda vonatkozásában P. Gábor és F. László visszaosztott és külföldről érkező pénzekről beszélgetnek.

P. Gábor 2020-ig a XIX. kerületi Vagyongazdálkodási és Városüzemeltetési Iroda vezetője, Gajda Péter kispesti szocialista polgármester jobbkeze volt, egy ideig a polgármester kabinetfőnökeként dolgozott. P. Gábor Karácsony Gergely kampányában is közreműködött, Óbudán pedig az önkormányzati lap irányítását is rábízta Kiss László DK-s polgármester – írta a lap.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kokrowatz-0
2024. március 07. 08:10
kínai, vagy magyar rendőrök?
pumuklik
2024. március 06. 21:14
P.Gábor a törökbálintí?
pumuklik
2024. március 06. 20:57
Lopnak balos patkányok!
ed0222
2024. március 06. 20:34
Kiss László polgármester jóváhagyásával történt a „vesztegetést állítva elkövetett befolyással üzérkedés bűntette” vagy Ő is benne volt? Szabó Tímea és Kiss László mikor mond le?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!