Megszólalt a tűzeset kapcsán a visegrádi hotel

2024. március 09. 13:11

A Hotel Silvanus szerint a szállodában tartózkodó vendégeket és személyzetet sikerült biztonságban evakuálniuk.

2024. március 09. 13:11
null

Nyitókép: Hotel Silvanus Facebook-oldala

***

Szombat délben a visegrádi Hotel Silvanus közleményt adott ki a tűzesetről, amelynek helyszínén szombaton egy mentőhelikopter is megjelent. A Facebookon megosztott üzenetben azt írják:

szállodánk 4.  - legfelső emelete  a délelőtt során kigyulladt. »Szerencsére« a szállodában tartózkodó vendégeket és személyzetet sikerült biztonságban evakuálnunk!”

Több részletet nem árultak el, de hálások a telefonos, e-mailes megkeresések miatt, és hamarosan további tájékoztatást ígértek az eseményeket követőknek.

 

Frissítés: a Mandiner megkeresésére a mentőszolgálat közölte, a visegrádi tűzeset helyszínére három mentőhelikoptert és számos mentőautót riasztottunk. A kiürítés kapcsán az épületet elhagyók számára a Katasztrófavédelem segítségével egy buszt, mint melegedési lehetőséget is biztosítunk.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
5m007h 0p3ra70r
2024. március 09. 20:49
>>>Menhetten 2024. március 09. 14:52 már minden az övék, az országban meg minden az apavejé.. Az autópályák, a közművek, az autópályáért és a villanyáramért is nekik fizetsz<<< Nem sok ennél demagógabb hülyeséget hallani mostanában.
5m007h 0p3ra70r
2024. március 09. 20:37
>>>Menhetten 2024. március 09. 14:52 Sárvár viszont pezseg. A vadonatúj luxusszálló, a már meglévő úgy harminc másik mellett, szintén Istváné és Ráhelé.<<< Fontos kiemelni, hogy szintén, mert a visegrádi meg ugye nem.
5m007h 0p3ra70r
2024. március 09. 20:37
Forró lányok okozták a tüzet.
auditorium
2024. március 09. 18:54
Aki járt már itt, bizonyára sajnálja, h. egy újabb értéke megy tönkre Magyarországnak. Én nem hiszek az ilyen gyakori rövidzárlatokban. Inkább GONDATLANSÁG okozhat tüzet, valamilyen bekapcsolt elektromos készülék pl. hajszáritó, vizmelegitő vagy mobiltöltés bekapcsolt telefonnal, őrizet nélkül hagyva okozhat tüzet, főleg szőnyeg- vagy műanyagpadlón. pl. sz De nincs kizárva gyújtogatás sem. Visegrád nevét ismeri mindenki, a külföldi anarchistáknak szálka a szemükben és ők is utazgatnak. Talán még valaki emlékezik a hévizi tornyos faépületekre a szocializmusban ? Nos, akkoriban elvtársak hagyták égve a szaunát... a Fertő-tónál is leégtek a cölöpös faházak, csak úgy.... magától ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!