Ezek a nagyágyúk már biztosan ott lesznek a CPAC Hungary konferencián (VIDEÓ)

2024. március 06. 12:06

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is Orbán Viktort, Magyarország miniszterelnökét kérték fel fő szónoknak.

2024. március 06. 12:06

Nyitókép: Mandiner / Mátrai Dávid

***

A spanyol VOX pártot vezető Santiago Abascal, valamint további európai „nagyágyúk” is felszólalnak majd a harmadik alkalommal megrendezendő idei CPAC Hungary konferencián – közölte az Alapjogokért Központ szerdán az MTI-vel.

Érkezik Tom van Grieken, a belgiumi Flamand Érdek vezetője, Geert Wilders, a legutóbbi holland választásokon győztes Szabadságpárt (PVV) elnöke és Marek Kuchcinski, a lengyel kormányfői hivatal korábbi vezetője

– sorolták a közleményben. Idézték Szánthó Miklóst, az Alapjogokért Központ főigazgatóját, aki videóüzenetében azt mondta: „a múlt heti amerikai CPAC most is nagyot szólt és a jó hírünk az, hogy a legnagyobb jobbos dzsemboriig már csak ötvenet kell aludni”.

Hozzátette: „mi vagyunk a wokebusters! Április 25-én és 26-án pedig lecsapoljuk a liberális mocsarat!” A CPAC Hungary (Conservative Political Action Conference - Konzervatív Politikai Akció Konferencia) a közlés szerint Európa legnagyobb nemzetközi konzervatív seregszemléje, ahová a világ legismertebb jobboldali vezetői, kutatói és influenszerei látogatnak el.

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is Orbán Viktort, Magyarország miniszterelnökét kérték fel fő szónoknak – írták.

(MTI)

A felvételt itt tudja megtekinteni:

 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap_Bender
2024. március 07. 07:33 Szerkesztve
Vajon mikor tűnik már el ez a felugró, hülye pofákkal teli, agitációs reklám? Kockánként mennyit kaptok a "szponzortól"? A megjelentetni valók kilétét vajon a "nemzet tónijának" sameszei küldik nektek napi rendszerességgel? Nem tudom megfigyeltétek-e, hogy ha reklámblokkolóval elkergetitek az "ajánlást", rövid idő múlva meggátolják a lapozást és a kommentelést a honlapon, igazi "nemzeti demokratikus" módon.
Osztap_Bender
2024. március 07. 07:23
Szóval megjelennek a harmadik sorbeli senkik? Egy magyaros disznótorhoz ők is elegendők. Egy majdnem holland kormányfő, egy a hatalomból kikerült lengyel bürokrata és egy belgiumi flamand érdekvédő. Azért ők még igen messze vannak a világon valamit is számító valakiknél, A parádét pedig pávatollas seggű vezérünk vezényli. (Vajon ki lesz a böllér és ki a disznó?)
Zsolakomarom
2024. március 06. 22:02
"Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is Orbán Viktort, Magyarország miniszterelnökét kérték fel fő szónoknak" meglepo, hisz Orv ban adja a penzt az egesz CPAC-ra
B_kanya
2024. március 06. 16:50
"mreinstand-2 2024. március 06. 14:29 Ezek nem nagyágyúk, hanem sima kis köcsögök. " Tényleg kisköcsög, gázos vagy még?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!