Azt is a dollármédia mondja meg, hogy mik a legfontosabb dolgok

2024. március 28. 20:56

Egy holmi kis, éveken át tartó családon belüli erőszak? Ugyan már!

2024. március 28. 20:56
Kocsis Máté
Kocsis Máté
Facebook

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

„Világos. Azt is a dollármédia mondja meg, hogy mik a legfontosabb dolgok. Egy holmi kis, éveken át tartó családon belüli erőszak? Ugyan már! Mit számít az nekik, pláne ha történetesen egy jobboldali nő az áldozat?!”

Az interjút itt tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gilou-au-clavier
2024. március 31. 11:46
Hazudozni hangárnagy faszságokat mindenki tud, Máté. Nyomorult magyarka pondró. Csokis Máté gyerekeket baszik, rájuk szarik, majd élve megnyúzza és megeszi őket, majd kihányja a megevett gyerekeket és a hányásba belefekteti a családját, mielőtt véresre verné őket nadrágszííjal. Na hogy tetszik?
Hangillat
2024. március 30. 11:16
"hogy mik a legfontosabb dolgok..." Karácsony főpolgármester magas, vékony és megfontolt ember. Ezenkívül megeurozott is. A főváros.köztársaság mítoszát őrző nem trójai facsődőr, csak butapestis csőd őr. A délibábos reménykedő nyugatibábok vakhite a vélt felsőbbrendűségi hitvallás, miszerint legrosszabb baloldali el 'kúrzus' is jobb, mint a jobber jobbágyoké, mivel a haladás eszméjét, a világ társadalmainak jobbítását csak az állandó izgalmi állapotban lévő agyasok uralhatják. A moszkvai vörös fuvallat után a bakteriális hajlamú átállók az EU EB-EP-kínálta a jövő kovászát rejtő dög-élesztőt táplálják. Most az injudiciousness testesül meg a baller vargajuditizmusban.
Élő Éva
2024. március 30. 10:01
MP. jól be volt tárazva, most kellett a botrány, így választások előtt. Ékek a gyanúval, hogy a válása után több megkeresése is volt.Nagyon is látszik a "milyenre vegyük a figurát" megtervezettség. A lényeg hogy elcsatornázzák a figyelmet a dollár baloldal hazaárulásáról.
bodrigyuri
2024. március 29. 10:17
A pillanat, amikor a ner woke lett...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!