Orbán elszabotálta a főhajtást Navalnijnak

2024. február 27. 05:53

Ha a soviniszták nem érdemelnek tiszteletet, akkor miért várja el Orbán?

2024. február 27. 05:53
null
Juszt László
Juszt László
Facebook

„Sokadszor volt már minősíthetetlenül bunkó Orbán és a 132. Ezúttal Navalnij okán. Amíg az európai országok kormányai mind megemlékeztek az orosz ellenzéki politikusról és elítélték a Putyini rezsimet, addig a magyar parlamentben az ellenzéki javaslatot – az egy perces néma főhajtásról – Orbán és a frakciója elszabotálta.

Orbán ezt mondta: »Sovinisztáknak nem jár tisztelet. Aki a grúz–orosz háború idején patkányoknak nevezte a grúzokat, annak a tiszteletére mi nem állunk föl. Egyébként nyugodjon békében.«

Megjegyzem a 'soviniszta' szó jelentése és fogalma a magyar nyelvben azt a személyt jellemzi, aki azon az állásponton van, hogy saját nemzetük vagy országuk minden más nemzetnél jobb, erősebb, előrébb való. Ez arrogancia és előítéletesség, amely általában erős nacionalizmussal és diszkriminációval társul.
Csak kérdezem – nem ez az erős nacionalizmus és diszkrimináció jellemzi Orbánt és a politikáját? Rohadtul szégyellheti magát mindenki, aki ülve maradt… És ha a soviniszták/nacionalisták nem érdemelnek tiszteletet, akkor miért várja el Orbán?”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Juszt László Facebook-oldala

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palmimi85
2024. február 29. 17:17
Ki is volt az a Navalnij, hogy Orbán Viktor doktor miniszterelnök úron számon kéri ez a bazári majom, hogy nem hajtott fejet? Miért? Warum? Why? Ez is csak egy itt maradt vörös tintapaca...
kukasmacska
2024. február 28. 22:23
Elszaboltálta? Nacionalizmus = sovinizmus? Na eriggyé' oszt' lapozgassad még a szótárt, te nagyon okos Laci.
alenka
2024. február 28. 14:04
Nem minden élő, vagy halott ember érdemes a tiszteletre. Egy hazaáruló, felsőbbrendűségben szenvedő sem...gyászolja az, ki úgy gondolja...
2024. február 28. 05:43 Szerkesztve
Lacika !!!! Navalnij éppen olyan német felforgató ügynök volt, ahogy több mint 100 éve a Berlinben megbízott és pénzelt LENIN. Szóval nem kéne ünnepelni egy ügynököt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!