„Zöld látványpékség, amit öt éve csinál a jelenlegi városvezetés” – keményen beleszállt Karácsonyékba Schiffer András (VIDEÓ)

2024. január 23. 17:21

Az ügyvéd azt is elárulta, mi a baj az éppen járatritkítást bejelentő BKK-vezérrel.

2024. január 23. 17:21
null

Az ATV Öt című műsorának témái között Budapest is terítéken volt, azon belül is a zöld városvezetés és a BKK kérdéseit tárgyalta meg Schiffer András, Konok Péter, Kukorelly Endre és Hont András.

Schiffer András szerint Budapesten a zöld várospolitika csupán lózung. Úgy véli: a zöld politika ott kezdődik, „hogy bevezetem a dugódíjat, és akkor valóban nagyságrendekkel megnehezítem, hogy gépjárművel be lehessen hajtani a városba”.

Ezt is ajánljuk a témában

Majd feltette a kérdést: „Az milyen zöld várospolitika, hogy a város ütőereit elszorítod, és a rakparton meg a Lánchídon korlátozod a közlekedést, és a belvárosban, meg a különböző kis utcákban feltorlódik a forgalom? Hagyjuk már! 

Ez egy zöld látványpékség, amit öt éve csinál a jelenlegi városvezetés.”

Konok Péter szerint a BKK vezetését a budapesti lakosság egyáltalán nem érdekli, a járatritkítás kapcsán pedig azt mondta, a főváros mindent azzal magyaráz, hogy nincs pénz. „Csak akkor ne csináljanak úgy, mintha ez valóban tömegközlekedés lenne” – fogalmazott.

Schiffer András is ezen a véleményen van, szerinte ugyanis

a BKK vezérigazgatója az a Walter Katalin, akit Amerikából ejtőernyőztettek ide, egy menedzser Bajnai érdekköréből”.

Az ügyvéd szerint a járatritkításról is meg lehetett volna kérdezni a fővárosi lakosokat. „Ha valamiben szükség lenne arra, hogy egy önkormányzat kommunikáljon a polgáraival, akkor abban mindenképp, hogy milyen közszolgáltatásokat, milyen viszonylatokon, milyen sűrűséggel tartson fenn” – véli.

Hont András kifejtette: „A polgárok kommunikálását az önkormányzattal választásnak hívják. Az a probléma, hogy a választások Magyarországon sosem a tartalmi kérdésekről szólnak.”

Nyitókép: ATV Öt képernyőfotó

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Orange79
2024. január 24. 10:47
Az egész hazai ellenzék olyan mint a budapesti városvezetés kicsiben. Alkalmatlan, korrupt, kártékony, pénzéhes, tehetségtelen vagy idegen érdekeket kiszolgáló ügynök. Lehet utálni Orbánt csak akkor tessék kiállítani egy kompetens politikai elitet amelyik nem csak a hőbörgés vagy a nyílt hazaárulás szintjéig jut el hanem valós alternatívát kínál, hajlandó és tud dolgozni. A jenkicsicska, brüsszelita bólogató jánosok és soros-pénzen kitartott aktivisták nem akarnak szuverén, erős Magyarországot, fölösleges ugyanazokkal a figurákkal újra és újra nekifutni. A dobrev-árnyékszekta nem lesz vállalhatóbb, a nyomorentum nem lesz kevésbé hazaáruló, Kunhalminak sem lesz több esze.
Tiszafa
2024. január 23. 21:14
egy látványpékségben sem lopnak ennyit...
alexandrosz-2
2024. január 23. 20:38
Szakasits schiffer egy bukott zsidó politikus, aki a kommunista zsidó családja vagyonának és kapcsolati hálójának köszönhetően lehetett libsi zsidónak álcázott kommunista zsidó a gengszertválátást követően is. A NULLA felelősségre vonásnak hála. Ezért a szavai szart sem érnek, ahogyan maga szakasits schiffer sem. Kizárt dolog, hogy a náci rezsim bukása után akár 80 évvel is is náci családi felmenőkkel, nácik által rabolt vagyonnal bármire vihetné a világban. De sajnos a zsidó bármit megtehet, akkor is, ha kommunista gyilkos, vagy azok örököse. Szakasits schiffer takarodj a közéletből, a médiából!
I feel the earth move under my feet
2024. január 23. 18:22
.. No.. amúgy meg Budapestre tekintsünk úgy, mint egy rezervátumra.. nem.. inkább mint egy gettóra, ahol az ország ellenségei összegyűlnek.. Nem kell bántani őket, jó helyen vannak ott, szem előtt.. Az utánpótlási vonalaikat kell elvágni..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!