Schiffer: Az atlantista erők pörölykalapácsaként működik az Európai Unió

2024. január 21. 12:57

Az ügyvéd szerint az EU az Egyesült Államok érdekeinek nyúlványa.

2024. január 21. 12:57

Kemény hangot ütött meg Schiffer András a Hetek podcastjában azzal kapcsolatban, hogy az Európai Unió ismét jogállamisági harcot hirdetett Magyarországgal szemben.

Ezt is ajánljuk a témában

Az ügyvéd szerint az Európai Unió már régen nem a közösségi jogok talaján mozog, hanem „nyúlványa lett az Egyesült Államok érdekeinek”.

Schiffer a magyar kormányt is keményen kritizálta, ám hozzátette, előbb-utóbb amit Magyarországgal szemben megtesznek, holnap bármelyik uniós állammal megtehetik. „Milyen érdekes, a mai hírek szerint már Szlovákia van célkeresztben. Hirtelen ott is jogállamisági problémák vannak” – jegyezte meg.

Schiffer szerint jogos a felvetés, hogy valójában „az atlantista erők pörölykalapácsaként működik az Európai Unió”

nyitókép: Földházi Árpád
 

 

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. január 23. 03:23
Bandi,százszor az USA,mint egyszer Moszkva,te faszkalap! 🫢
tintapaca
2024. január 22. 10:27
Már megírtam a Magyar Nemzetnek olvasói levelben - Csóti György veterán atlantista cikkére -, hogy a transzatlantizmusnak és az atlantistáknak vége. TErmészetesen az ilyen véleményeket nem hozzák le, mert nem piszi. A transzatlantizmus a végóráit járja, gazdasági téren az Oroszország elleni szankciók kudarca miatti európai válság,, a BRICS államok számának növekedése, politikai téren az Ukrajnával szembeni ellenszenv növekedése, a globális dél USA-t elutasító magatartása, katonai téren Ukrajna várható összeomlása és Izrael USA-val szembeni ellenállása igazolja.
bola-00
2024. január 21. 17:27
Schiffi! Nem atlantista, hanem globalista!
alexandrosz-2
2024. január 21. 17:22 Szerkesztve
Szakasits schiffer egy bukott politikus, aki a kommunista zsidó családja vagyonának és kapcsolati hálójának köszönhetően lehetett libsi zsidónak álcázott kommunista zsidó a gengszertválátást követően is. A NULLA felelősségre vonásnak hála. Ezért a szavai szart sem érnek, ahogyan maga szakasits schiffer sem. Kizárt dolog, hogy a náci rezsim bukása után akár 80 évvel is is náci családi felmenőkkel, nácik által rabolt vagyonnal bármire vihetné a világban. De sajnos a zsidó bármit megtehet, akkor is, ha kommunista gyilkos, vagy azok örököse. Szakasits schiffer takarodj a közéletből, a médiából!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!