A balosoknak ez az orosz-magyar közös határ mitől ilyen kattanásuk?

2024. január 09. 19:08

A legrosszabb, ami reálisan elképzelhető és ez tragédia az ukránoknak, hogy jelentősebb részt lecsípnek az oroszok, jócskán Kijevtől keletre.

2024. január 09. 19:08
null
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Twitter

„Balosoknak ez az orosz-magyar közös határ mitől ilyen kattanásuk? a saját magukhoz képest szerencsére kibaszott nyomorult orosz hadsereg 2 év alatt addig jutott el, hogy lett szárazföldi kijáratuk a Krímhez, de azt hallucinálják, hogy ugyanez a hadsereg hirtelen meg sem áll Munkácsig? ennél kb az is valószínűbb, hogy az ukránok minden területüket visszaszerzik. a legrosszabb, ami reálisan elképzelhető és ez tragédia az ukránoknak, hogy jelentősebb részt lecsípnek az oroszok, jócskán Kijevtől keletre.”

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

 


 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hegyaljai-2
2024. január 11. 00:25
A szerző geopolitikai véleményét inkább nem kommentálnám. Viszont itt van az a "kattanásuk" kifejezés. Értse már meg Trombitás, hogy ez a kifejezés nem lesz az év szava, ő nem egy Kazinczy. Kérem, hogy fejezze be a magyar nyelv szennyezését, az ilyen nyelvújítónak gondolt, de senki által nem értett - és nem is használt - kifejezéssel.
tintapaca
2024. január 10. 17:20
Ez a Trombitás is kispályás. Nincsen geopolitikai realitásérzéke. A térképre nézve, és az 1989-ig tartó helyzetet értékelve, Magyarország energia biztonságát egyedül az orosz-magyar határ garantálná. Minden más, országokon áthaladó vezetékrendszer (gáz, olaj, áram) bármikor ki van téve egy ellenséges állam (USA) támadásának!
files32
2024. január 10. 11:13
Náci e vagy Trombi?
Kerezs
2024. január 10. 07:40
Az orosz -magyar határ biztos nem lenne jó, de az ukrán vezetés eddigi megnyilatkozásai alapján, a magyar-ukrán határ is nagyon veszélyesnek tűnik (" Balatonig..."). A támogatóikat is nap mint nap fenyegetik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!