Ma van Románia nemzeti ünnepe

2023. december 01. 14:41

Egy közönséges területrablásról, Erdély elcsatolásáról emlékeznek meg.

2023. december 01. 14:41
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Ma van Románia nemzeti ünnepe – egy közönséges területrablásról, Erdély elcsatolásáról emlékeznek meg. 

És kikkel? 

A képen Erdély elszakítását ünnepli együtt a budapesti Kempinski szállodában Adrian Nastase román és Medgyessy Péter magyar kormányfő, Kovács László külügyminiszter és Göncz Árpád volt köztársasági elnök 2002. december 1-jén (Fotó: MTI/Soós Lajos)

Tanulság: a posztkommunista elit és szellemi internacionalista hátországa teljesen érzéketlen a magyarság sorskérdései és tragédiái iránt.

Tudjatok, ők azok akik szerint ’56-ban a barikádoknak két oldala, azaz olvasata van; akik nem megdönteni, hanem reformálni akarták a kommunizmust; vagy akik karácsony helyett fenyőünnepet tartottak. 

Bizony, bizony ők voltak azok és ők azok ma is, akik a kommunista nagycsaládokon (Donáth, Dobrev, Fekete-Győr stb.) társutas éttermiségen és kiképzett aktivista, hivatásos forradalmárokon keresztül tovább viszik ezt a közösségpusztító eszmét. 
2024-ben állítsuk meg őket! Mondjuk nemet rájuk a legkisebb önkormányzattól a fővároson át Brüsszelig! Állj! Egy képest sem tovább! Most a magyarok jönnek.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Nyitókép: MTI/Soós Lajos

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hobby024
2023. december 02. 13:51
Ki nem szarja le!
agglomeracioskarrieristaadocsalopolgar
2023. december 02. 11:12
A cigányok ünnepelnek: https://www.youtube.com/shorts/w1jF_0EOj2A
auditorium
2023. december 02. 08:59
A leghatásosabb módszer nem tudomást venni róla. Ez bosszantaná őket legjobban. Ha az ottani lakosság reagál rá, akkor elérik céljukat és Brüsszel a magyar "sovinisztákat" fogja elitélni. Azt autonomiát EU-s törvénykeretekben kell kérni, ahogy ezt eddig sok európai kisebbség elérte.
Tommaso
2023. december 01. 20:29
Erdély elcsatolása NEM közönséges területrablás, hanem a NEMZETVESZTŐ JOBBOLDALI POLITIKUSAINK által elkövetett világháború-kirobbantás, és -elvesztés miatti büntetés. gr Tisza idegen érdekekért áldozott fel HATSZÁZEZER MAGYAR KATONÁT, és 100.000 km2 magyar földet. A mai magyar JOBBOLDAL sem különb. A mai is idegen érdekeket helyez a magyar nemzeti érdekek elejibe, (csak osztrák és német helyett orosz és kinai érdekeket) és Trianon okozójának - nyilván HÁLÁBÓL - nagy szobrot emeltet a Parlamentnél. "A JOBBOLDAL - amikor csak teheti - RÚTUL RÁTÖR SAJÁT NÉPÉRE, NEMZETÉRE" is
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!