Kiderült, ki a leghíresebb személy Orbán Viktor telefonkönyvében (VIDEÓ)

2023. december 03. 09:06

Erős volt a mezőny.

2023. december 03. 09:06

Nemrég egy új videó került fel Orbán Viktor miniszterelnök TikTok-oldalára, melyben a kormányfőt arról kérdezték,

ki a leghíresebb személy a telefonkönyvében.

Orbán Viktor először Emmanuel Macron, francia elnököt nevezte meg, majd Marco Rossit, „a nemzet kapitányát”. 

De kiderült, hogy olyan hollywoodi hírességek száma is fellelhető a telefonkönyvében, mint a politikusként is bizonyító Arnold Schwarzenegger vagy Chuck Norris. Végül még hozzátette „Novák Kata” köztársasági elnököt is.

Nagy Márton miniszternek is feltették ugyanezt a kérdést, aki némi gondolkodás után azt válaszolta, hogy Krausz. Mikor rákérdeztek, hogy Krausz Gábor sztárséfre gondol-e, akkor pontosított, hogy „nem, Ferire”, Nobel-díjas tudósunkra

Miközben egyébként a tárcavezető válaszolt, a miniszterelnök a háta mögé lopózott viccesen.

Bóka János is megosztotta a miniszterelnök követőivel, hogy ki a leghíresebb név a telefonjában. Mint mondta, Michael Jackson, „de sajnos egy ideje már nem veszi fel a telefont” – jegyezte meg.

Szentkirályi Alexandra is válaszolt, akinek a legismertebb névjegy a telefonjában John Malkovich-é. Orbán Balázs pedig Habony Árpádot nevezte meg. Míg Lantos Csaba Rost Andrea, Tuzson Bence pedig Kammerer Zoltán nevét mondta.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: TikTok-képernyőkép

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Király Kávéház
2024. január 18. 14:35
A Tekken 3 -ba anno be akarták tenni Chuck Norris -t..de végül kivették..mert minden gombnyomásra a pörgő-forgó rúgást tudta csak csinálni :D
Király Kávéház
2024. január 18. 14:32
Minden kisgyereknek szuperhősös pizsamája van...mondjuk Suparmen -es pizsamája... Supermannek Chuck Norris -os pizsamája van.
Király Kávéház
2024. január 18. 14:25
Chuck Norris kihúzott egy szőrszálat egyszer a szakállából és három ember szívét szúrta át vele !
Király Kávéház
2024. január 18. 14:23
Chuck Norris egyszer lelőtt egy második világháborús bombázót : A mutatóujját az ég felé fordította, és csak ennyit mondott : " Bumm !! " :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!