Így kívánt Putyin boldog új évet Orbán Viktornak

2023. december 30. 17:35

Az orosz elnök szerint sikerült fenntartani az orosz-magyar kapcsolatok pozitív dinamikáját.

2023. december 30. 17:35

Vlagyimir Putyin orosz elnök több ország kormányfőjének is boldog új évet kívánt. Az orosz elnök Orbán Viktornak, Magyarország miniszterelnökének címzett újévi üzenetében hangsúlyozta, hogy

tavaly a nehéz nemzetközi helyzet ellenére sikerült fenntartani az orosz-magyar kapcsolatok pozitív dinamikáját.

Putyin ennek megfelelően megerősítette elkötelezettségét a konstruktív, pragmatikus együttműködés folytatása mellett, amely lehetővé teszi fontos közös gazdasági projektek megvalósítását. Vlagyimir Putyin szerint ezek egyaránt megfelelnek az orosz és a magyar nép érdekeinek. Fontos kiemelni, hogy Joe Biden amerikai elnök és a nyugati politikusok többsége nem kapott Putyintól üdvözlő üzenetet.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: GAVRIIL GRIGOROV / POOL / AFP

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wolfram004
2023. december 31. 21:06
A Telex is átvette a cikket, ezt sasoljátok: "A saját hazai politikai ellenfeleit meggyilkoltató, megmérgeztető, a nem az ő politikáját támogató újságokat betiltó, a tőle függetlenül létezni akaró Ukrajnát megtámadó, emberek százezreinek halálát okozó, Oroszország lakosságát szisztematikusan félretájékoztató és a Nyugat ellen uszító Putyin...." Mekkora gonosz már.,.. tiszta Joker... :DDDDD
Lilyana2
2023. december 31. 14:44
Pedig kívánhatott volna még néhány férges, gerinctelen nyugati politikusnak, akik ugyan vérben forgó szemmel, habzó szájjal fröcsögnek Orbánra, bírálják a magyar-orosz kapcsolatok miatt, miközben ők suttyomban nagyon is vásárolnak az oroszoktól mindent, ami csak kell nekik és megéri onnan venni!
Mr.Woof
2023. december 31. 09:48
Micsoda társaság. 56-os hősök leköpnék a fideszeseket. "Magyarország az egyetlen olyan EU-tagállam, amely kormányfőjét felköszöntötte újévi üzenetében Vlagyimir Putyin orosz államfő. A lista idén rövidebb, de annál beszédesebb: a Kreml honlapján oroszul közzétett levélben az orosz elnök - Orbán Viktoron kívül - a térségünkből csak Alekszandar Vucsics szerb államfőt tüntette ki jókivánságaival. A címzettek között van a volt szovjet tagköztársaságok többsége (Abházia, Azerbajdzsán, Belarusz, Dél-Oszétia, Kazahsztán, Kirgizisztán, Örményország, Tadzsikisztán, Türkmenisztán és Üzbegisztán), valamint Szíria, Törökország és Dél-Afrika, további 5 amerikai (Brazília, Bolívia, Kuba, Nicaragua, Venezuela) és 4 ázsiai ország (India, Kína, Laosz és Vietnam) vezetői."
files32
2023. december 31. 08:20
Orbán nem fog kiesni az ablakon, a koleszterin elintézi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!