Az USA-ban tombol az antiszemitizmus, a Pressmannek szóljon már valaki

2023. december 07. 16:36

A nácik és a kommunisták köztünk élnek, Amerikában a legnagyobb egyetemek vezető pozícióiban is ott ülnek.

2023. december 07. 16:36
Paranoid Android
Paranoid Android
PestiSrácok

„Már nem csak nekünk, hanem Izraelnek és az USA-nak is megvan a maga SZDSZ-e, Gyuri bácsi és a Présember illusztris képviselői ennek a projektnek. Az amerikai SZDSZ például ugyanúgy tartalmaz némi öngyűlölő izraelita származású liberálist, mint a miénk, csak ott ejtették az antiszemitizmus kártyát, helyette a BLM miatt a négerek a fő áldozati csoport, meg az LMBTQ. Külföldön meg aktuálisan a szegény palesztinok, szegény migránsok, szegény muszlimok. Az amerikai progresszió végül is világszerte rámegy a fehérekre, a keresztényekre.

A több évtizedes tömegkommunikációs és értelmiségi agymosásának hála Amerika elit egyetemein szépen le lehet vezetni a haladásból következő feszültségeket némi klasszikus pogrom jellegű rendezvények lebonyolításával. Mindenért is a zsidók a hibásak és persze a fehérek, de ez az utóbbi már eddig is így volt. Egészen elképesztő, hogy ezt a projektet el lehet adni újra, a mindenkit tönkretenni igyekvő haladók, akik azért még rendesen tartalmaznak zsidóságukat megtagadó, öngyűlölő látszatzsidókat is, képesek úgy fókuszálni a széteső amerikai társadalomban a gyűlöletet, hogy az a fehérek mellett különösen a normális zsidókra és Izraelre irányuljon. A vezető izraeli politikusoknak manapság olyan embereket kell antiszemitázniuk hazájuk védelmében, akiket a Kurucinfó egyébként zsidózni szokott.

A zsidók kiirtására vonatkozó ötlet különösen népszerű az amerikai elitegyetemeken. Érdemes az alábbi közleményben szereplő videót megnézni, felettébb informatív.

Ezt is ajánljuk a témában

Még nem lehet kimondani, hogy a zsidók kiirtása egy remek ötlet, de már nem kell kimondani, hogy egy szörnyű, elfogadhatatlan elképzelés.

Egy normális világban, és én hiszek benne, hogy van normális világ, eleve senkinek sem jut eszébe, hogy embertársainkat bármilyen általános jellemző alapján le kellene gyilkolni.

A vérgőzös rasszisták Magyarországon és a világon sok helyen az elmúlt harmincpár évben egyszerűen elmebetegnek számítottak, mint ahogy nálunk még most is. Amerikában azonban már nem számítanak annak mostanában.

A Harvard és az MIT és a Penn egyetemek vezető tisztségviselői beleröhögtek a kongresszusi képviselők arcába és kijelentették, hogy a zsidók kiirtásának követelését (amit nem jelentéktelen számú diákjuk rendszeresen elkövet) kontextusfüggően minősítik az egyetemi szabályzataikba ütközőnek, csak is akkor, ha tényleges gyilkolás lesz belőle, egyébként nem.

Érdemes a három egyetemi impertinens némber arcjátékát és fizimiskáját a videóban megtekinteni. A nácik és a kommunisták köztünk élnek, Amerikában a legnagyobb egyetemek vezető pozícióiban is ott ülnek. És jól megvannak egymással.”

Fotó: Attila KISBENEDEK / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
FeketeFehér
2023. december 08. 14:30 Szerkesztve
Android azért elég ritkásan figyeli az usa-ban történteket. Az usa-ban nagyjából szinte minden szélsőséges hülye megtalálható, és be nem áll a szájuk. Az amcsik meg megtanultak együttélni a hülyékkel. Kíváncsian várom, hogy Android mikor fog rácsodálkozni a Ku-Klux-Klánra. :)))))
Osztap_Bender
2023. december 08. 14:08
Az USA-ban tombol az antiszemitizmus, És miért fájna neked, ha ez így lenne? Ha zsidó vagy, eredj harcolni a Hamasz ellen. De mivel ennek semmi jele nincs, látogasd meg az elmegyógyászodat!
nnjohn
2023. december 08. 12:20
"A nácik és a kommunisták jól megférnek egymás mellett..." Miazhogy !!!! Hiszen már József Attila is megírta: "...dünnyögj egy új mesét, a fasiszta kommunizmusét..."
Ad majorem Dei gloriam
2023. december 07. 21:31
Android megint egy hetes fáziskésésben van-
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!