Orbán Balázs: A liberálisok bölcsen tennék, ha mostantól kezdve örökre hallgatnának

2023. november 01. 13:28

Az izraeli labdarúgó-válogatott a soron következő mérkőzéseit Felcsúton, Magyarországon játsza majd – jelentette be a miniszterelnök politikai igazgatója.

2023. november 01. 13:28

„A zsidóságot világszerte érintő biztonsági kihívásokra való tekintettel az izraeli labdarúgó-válogatott a soron következő mérkőzéseit Felcsúton, Magyarországon játsza majd, az Orbán Viktor által alapított labdarúgó-akadémia stadionjában” – írta szerdai Twitter-bejegyzésében Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója.

Mint fogalmazott:

Ez a helyszín biztonságos környezetet biztosít számukra a felkészüléshez és a játékhoz. A liberálisok, akik régóta hamisan antiszemitizmussal vádolják a magyar jobboldalt, jól tennék, ha mostantól kezdve és mindörökre hallgatnának.”

A politikus eredeti, angol nyelvű bejegyzését itt tekintheti meg:

Nyitókép: Orbán Balázs X-oldala

 

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2023. november 02. 18:45
Pelso j.! Helyesen: Felcsút az izraeli foci megmentője! Gondolkozz helyesen, soká élsz
Forgalmazó
2023. november 02. 07:09
Igen jól értitek örökre hallgassatok azaz dögöljetek meg a terroristákkal együtt!
Kanmacska
2023. november 01. 23:18
Mi van, moslékosok? Megint egy szög a nácizmus vádjának koporsójába? Szívás van? Persze, vannak zsidók, akiket a magyarok nem szeretnek, vannak bizony! Azok, akik folyton antiszemitának neveznek minket és minden hazugsággal vádolnak! Azokat sem a zsidóságukért utáljuk, hanem a hazug szemétségükért!
Genusnextgen
2023. november 01. 20:47
A ti Horthytok Buksikáim:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!