Botrány! Karácsony Gergely pedig ismét csak hallgat

2023. november 28. 13:29

Arról sem tudott, hogy miért kapnak kedvezményes jegyeket Gyurcsány Ferenc pártkatonái?

2023. november 28. 13:29
null
Fidesz Budapest
Fidesz Budapest
Facebook

„-Vagy arról sem tudott, hogy miért kapnak kedvezményes jegyeket Gyurcsány Ferenc pártkatonái a fővárosi adófizetők pénzén fenntartott Katona József színházban?

-A többi baloldali pártnak is felajánlották a kedvezményt, vagy Gyurcsányék kivételes helyzetben vannak a fővárosban?

Ha Karácsony Gergely mégsem tudott a kedvezményről, mit gondol a színházigazgató, Máté Gábor 6,3 millió forintos prémiuma jogosan járt az intézményvezetőnek?

-Milyen alapon adnak 30%-os kedvezményt párttagoknak a jegyárakból, miközben a nehéz pénzügyi körülményekre hivatkozva többmilliós külön támogatást kérnek a Magyar Államtól is?”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lilla50
2023. november 30. 19:27
semmiféle kedvezményt nem kapnak a dk tagjai többet, mint a kedvezményes csoportos jegyvásárlás enged A Magya Nemzet birtokába belső levelezés képernyő fotója került (micsoda balladai homály!) és csinált az ügyből kis őszödi II.-t Már az eredeti dk-s logóval ellátott belső hírdetés az oldaláról eltűnt . Szép új világunk!
Claudius1
2023. november 28. 19:22
A Nemzeti Szinházba és mindegyikbe is vannak kedvezmények ökör állat fideszjobbágyok, de ti műveletlen parasztok vagytok, böfögjetek a NER-es uratok moslékai után, és hallgassatok Győzikét, az a színvonalatok
Claudius1
2023. november 28. 19:20
Szánalmas korrupt fideszköcsögök.
nempolitizalok-0
2023. november 28. 17:08
Mondhatták Karácsonynak, de ő úgysem szólhatott bele. tegyük fel azt mondja Gyurcsánynak. Ferikém, én ezt morálisan nem tudom támogatni. Egyrészt nem is ilyen ember, szerintem a saját anyját is, ha Gyurcsányék megkérik erre, másrészt 2 napon belül lehetetlenné teszik. Nem lenne nehéz, amit eléje tettek, aláírta, ezért is lehet a főpolgármester, hogy ha valami gáz van, elvigye a balhét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!