Nem bírta idegekkel a taxis, hogy valaki meg akarja előzni – feltépte az ajtót és köpni kezdett

2023. október 16. 09:01

Az egészről pedig videó készült.

2023. október 16. 09:01
null

A Budapesti Autósok Közösségi YouTube-csatornára került fel egy újabb érdekes felvétel, melyen az látható, amint egy autós (kinek fedélzeti kamerája rögzítette az esetet – a szerk.), meg akarta előzni az előtte haladó taxist az Árpád hídon. A Szentlélek térnél a piros lámpánál a taxis kiszállt az autóból, majd a felvétel készítőjének beszámolója szerint 

„idegrohamot kapva rám tépte az ajtót és köpködött. Engem nem ütött meg csak az autó ajtaját erőteljesen feltépte. Közel állt, ideges volt, de valószínűleg a kamerának volt annyi visszatartó ereje, hogy nem fajult el jobban a dolog.

Nyitókép: YouTube

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kilincs
2023. október 24. 21:15
Visszaba..tam volna a sarga szarkupacba, elotte lehuztam volna az ablakat, majd a lehuzott sluccen at telehugyoztam volna a sarga szarkupacot...majd tovabbi jo utat kivantam volna...mosolyogva....a biztonsagi ovvel atkotottem volna kormanyt...majd loktem volna felre a taknyot....bugy bugy..bugy....ajaj...rakpart!!!
nempolitizalok-0
2023. október 16. 12:38
Kifogott egy taxis tetvet. Onnan is látszik, mekkora amatőr ez a taxis, hogy nem gondolta végig, ma már szinten minden autóban van kamera, ráadásul a taxisok eléggé közutálatnak örvendenek az autósok körében, továbbá a taxissztrájk miatt elég sokan utaznak a taxisokra, tehát használják is a felvételt.
nemecsek-3
2023. október 16. 12:16
Ma már a mandínernek nincs lassan egyetlen cikke ahol felmerülhet a nyelvi igényesség gyanúja. Szánalmas az egész szerkesztőségre nézve. "........feltépte az ajtót és köpni kezdett." Gyanús, hogy már azon is rég túl vannak, hogy egyáltalán képesek legyenek rájönni mikor mi a gond.
luxusbatar
2023. október 16. 11:18
Hát, én vettem egy 400-as robeszt és nagyjából leszarom az ilyeneket :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!