Erről igenis beszélni kell

2023. szeptember 19. 10:01

Óvszert és klasszikus szexuális felvilágosítást a szegregátumokba? Nem is lehetne kérdés.

2023. szeptember 19. 10:01
Forgács István
Forgács István
Facebook

„Óvszert és klasszikus szexuális felvilágosítást a szegregátumokba? Nem is lehetne kérdés. Azonnal. És óvszert. Védőnőt. Szociális munkást. És óvszert. És hangos kiállást végre, hogy erről igenis beszélni kell.”

Nyitókép: CLAIRE SERIE / HANS LUCAS / HANS LUCAS VIA AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tizennyolcfok
2023. szeptember 20. 14:53
milyen kár forgács elvtárs, hogy 13 éve ekkora ellenszélben egyszerűen nem tudtok mit tenni a cigányaitokkal, mint négy évente pár ezer forintért elhordani őket szavazni. bárcsak kormányon lennétek végre, hogy érdemben, ígéreteiteknek megfelelően foglalkozzatok a végzetesen leszakadó csoportokkal a magyarország kilátástalan vidékein. hogy ne csak hangosan sivalkodhass erről. vagy várjunk csak...
hajni38
2023. szeptember 19. 20:56
A CIGÁNYOK LÉTSZÁMÁRÓL. A legutóbbi országos népszámláláskor 390 ezren vallották magukat romának. A KSH Népességtudományi Intézet szerint 560 ezer, a Magyar Tudományos Akadémia adatai és a Kemény féle kutatások szerint létszámuk 650 ezer de mindenképp 700 ezer alatt van. A Debrecen Egyetem közelmúltbeli 800 ezres felmérése komolytalanra sikerült mivel a saját bevallásuk szerint is beleszámolták a telepszerüen mélyszegénységben élő nem romákat, a vegyesházasságban élő százezret, illetve a félanalfabéta cigány kisebbségi önkormányzati képviselők bemondásait adták össze akik a minél nagyobb költségvetési források lenyúlása érdekében szokásuk szerint minden érintettet duplán számolnak. Kérem a kedves CIGÁNY KOMMENTELŐKET hogy továbbra se vizionáljanak nagyobb számot. Csak hogy tudjuk hányan vannak.
Welszibard
2023. szeptember 19. 15:52
Ott ahol 10-en laknak egy szobában és a szülők azok előtt a gyerekek előtt élnek nemi életet. akik 5-en fekszenek egy ágyban - nem sok értelme van a felvilágosításnak. Kína máshogy oldotta meg a túlnépesedés problémáját - a progresszív nyugat nem tiltakozott ellene.
connorj
2023. szeptember 19. 15:05
A NAPFÉNYES ÉLET ALAPÍTVÁNY VEZETŐSÉGÉVEL IS BESZÉLJ: https://www.napfenyesgyogykozpont.hu/ BIO-MAGYARORSZÁG OSZLOPAI LEHETNÉTEK.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!