Pszichés problémáiról vallott Havas Henrik, mégsem kezelteti magát

2023. augusztus 11. 07:18

„Van, aki gyógyszerekkel, van, aki alkohollal, kábítószerrel csillapítja a tüneteit, én a munkába menekültem” – árulta el az újságíró.

2023. augusztus 11. 07:18

Havas Henrik a Star magazinnak nyilatkozott az életét megnehezítő pszichés problémáiról, amelyet a Kiskegyed szemlézett. A cikk szerint Havas hosszú évekig titokban tartotta, hogy 

depresszióban és pánikbetegségben szenved. 

Betegségének kezdeteiről így mesélt a lapnak: „Ami engem illet, kiderült, hogy bipoláris depresszióm van, de megmondom őszintén, nincs időm arra, hogy ezt komolyan vegyem. Életemben egyszer jártam pszichiáternél, miután 2005-ben borzasztóan rosszul lettem. Egy egyetemi előadás közben pánikromahom lett. Csak úgy a semmiből jött, és azt hittem, infarktusom van. Később kivizsgáltak, kiderült, hogy pszichés probléma, és el is mentem orvoshoz. Ott a dokinak tíz perc alatt vázoltam, mi történt, mit éreztem, majd 

elmondta a diagnózist, közölte, hogy depressziós vagyok, és felírt egy marék gyógyszert.”

Az újságíró saját bevallása szerint sohasem váltotta ki a gyógyszereket, helyette inkább a munkába temetkezett: „Van, aki gyógyszerekkel, van, aki alkohollal, kábítószerrel csillapítja a tüneteit, én a munkába menekültem” – árulta el Havas, majd hozzátette: nincs ideje arra, hogy eljárjon beszélgetni egy orvoshoz. 

Nyitókép: Havas Henrik / Képernyőfotó

 

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. augusztus 11. 17:00
baszódj meg!
Dunhill67
2023. augusztus 11. 16:23
sosem volt normális
pesszimista
2023. augusztus 11. 14:35
Az már régóta látszik, hogy baj van a Havas fejével.
Muki46
2023. augusztus 11. 13:03
Bibsik között ez egyáltalán nem szokatlan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!