Orbán megcsúfolja Szent Istvánt

2023. augusztus 20. 14:37

Ma úgy állnak a dolgok, hogy Magyarország nem biztos, hogy létezni fog száz év múlva is.

2023. augusztus 20. 14:37
ORBÁN Viktor; BERDIMUHAMEDOW, Serdar
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Amit a mai napon a miniszterelnök »diplomáciai nagyüzem« címszó alatt tesz, az Szent István megcsúfolása. Az országot a Nyugat részeként megálmodó első királyunk napján Orbán Viktor egy sor kisebb-nagyobb diktátort hívott meg keleti (részben muszlim, részben ortodox) országokból.

A miniszterelnök valószínűleg történelmi figurának látja magát ezzel a fordulattal, aki nagy látnokként megérezte, hogy immár Kelet a nyerő irány. 

De legyünk tisztában vele: az önmagában egy csoda, hogy Magyarország több mint ezer év után is létezik, erről lehet emlékezni, ezt lehet és kell ünnepelni. Sajnos viszont ma úgy állnak a dolgok, hogy Magyarország nem biztos, hogy létezni fog száz év múlva is. Vagy ha igen, akkor ha így folytatjuk, csak egy lesz a lecsúszott, szétesett társadalmú keleti országok sorában. Erre muszáj figyelmeztetni mindenkit!”

Nyitókép: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) fogadja Serdar Berdimuhamedow türkmén államfőt (b) a Karmelita kolostorban 2023. augusztus 20-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 177 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Paróczai László
2023. november 30. 12:27
Ha rajtatok múlik, biztos nem! Jószándéknak a csírája sincs bennetek! Mit tettetek le, semmit, ahol vagytok ellenszenv, brutalitás, eszetlen pazarolás, pocséklás, káosz, és felfordulás kiséri jelenléteteket! Szent István .......... Orbán......Szentek. Ti hol is vagytok? SEHOL!!!
balbako_
2023. szeptember 24. 16:10
Kutyaugatás nem hallatszik fel a mennyországba.
Kozmosz
2023. szeptember 05. 01:21
Ákos-Ányos, anyádba.
formaegy-2
2023. augusztus 21. 18:33
"Ma úgy állnak a dolgok, hogy Magyarország nem biztos, hogy létezni fog száz év múlva is." Ha tőletek fűggne te rohadt hazaáruló kutya, akkor nem kérdés. Erre gyúrtok, mocskos nyomorék kutyák! Az alkoholista Gyurcsány főnököd már a szovjetekkel ezt akarta, most a gyilkos nyugatot hívjátok megsemmisíteni M.o.-t te görény! Nagy a pofád, de előbb-utóbb bíróság előtt feleltek rühes hazaáruló kutyák!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!