Közös imádkozásra hív Szent István ünnepén az amerikai bíboros

2023. augusztus 17. 16:15

A bejegyzést Novák Katalin is megosztotta.

2023. augusztus 17. 16:15
null

„Csatlakoznának hozzám Szent István ünnepén, hogy együtt imádkozzunk politikai vezetőinkért?” – tette fel kérdést Timothy Dolan amerikai katolikus bíboros a Twitter-oldalán.

Lenyűgöz, hogy Szent István, Magyarország királyának koronája a szeretett magyar nemzet törekvéseit, nemes reményeit és álmait szimbolizálhatja” – fűzte hozzá. A tweet-bejegyzést megosztotta Novák Katalin is, aki szerint mi, magyarok áldottak vagyunk, hogy Szent István koronája immár ezer éve egyszerre jelképezi a keresztény Magyarországot, a szuverenitásunkat, szabadságunkat és törekvéseinket. 

Bízom benne, hogy ez a következő ezer évben is így lesz. Nagy felelősség a magyarok, különösen a magyar politikusok számára” – tette hozzá a köztársasági elnök.

 

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pipa89
2023. augusztus 18. 11:21
Na, megnyugodtam, hogy van még "normális" ember jenki honban.
connorj
2023. augusztus 17. 23:24
https://www.youtube.com/watch?v=QXFpRr1CmDw
nempolitizalok-0
2023. augusztus 17. 17:54
Libsik, nektek ott a Duna. Közös fürdés, ugrás a Margit hídról. :)))))
Ugandai Bubu
2023. augusztus 17. 17:36
A magyarok nem komázták a kereszténységet, fel is lázadtak ellene, csak a kor Gyurcsánya, a Szem- és Fülkiöntő, Migráns Imádó Jobbospityu erőszakkal importálta és rájuk kényszerítette ezt a hanyatló nyugati zsidós vallást.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!