Gelencsér úr és a Momentum ne azon háborogjon, hogy az orosz birodalom mit ír a tankönyveiben rólunk

2023. augusztus 28. 21:15

Vegye inkább górcső alá a NATO és EU-s szövetségeseink, az utódállamok nemzetiségi- és oktatáspolitikáját.

2023. augusztus 28. 21:15
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Gelencsér úr és a Momentum ne azon háborogjon, hogy az orosz birodalom mit ír vagy nem ír a tankönyveiben rólunk, hanem vegye inkább górcső alá, kérdezze fel az állítólagos NATO és EU-s szövetségeseink, az utódállamok nemzetiségi- és oktatáspolitikáját, az ottani hivatalos narrativát a Trianon előtti időkről, a kínos történelemhamisításaikat. Tudja – hát hogyne tudná – azokról a soviniszta ideológiával átitatott államokról beszélek, amelyekbe a helyi, magyar jelöltekkel szemben járnak kampányolni! Világos?!”

Nyitókép: Facebook

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kakadu1232
2023. augusztus 30. 09:30
Kedves Kötter Tamás! Szerintem mindekttőn érdemes felháborodni, botrányos,ahogy az oroszok minket kezelnek.
konfucius
2023. augusztus 29. 09:28
De, azon is háborogjon. Az egyik nem zárja ki a másikat. Miért kéne bármelyik - EU-tag, vagy nem szövetséges - országtól szó nélkül hagyni, ha hazudozik rólunk? Mindegyiknek utána kell menni és kinyilvánítani, valamint bizonyítani a magyar álláspontot.
Majdmegmondom
2023. augusztus 29. 07:48
Naív vagy! Abba a kézbe nem harapunk, amelyik etet... Ha mást nem is, ezt az egyet azért tudják...
tésztagyári szakmunkás
2023. augusztus 29. 03:18
Zömmel hazug habverés az egész orosz tankönyvről szóló történet. Mivel hosszú, csak a linket: https://mandiner.hu/belfold/2023/08/kollega-ur-koszonom Ebben írtam (itt is megvágva) mi is az i8gaz az egészből, kiknek az érdeke.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!