A magyar közoktatás összeomlása már jogállamisági kérdés!

2023. július 12. 13:27

Vegyék be a jogállamisági értékelésbe, és követeljék a magyar kormánytól, hogy vonja vissza.

2023. július 12. 13:27
Cseh Katalin
Cseh Katalin
Facebook

„A magyar közoktatás összeomlása már jogállamisági kérdés! A Bizottság mindeddig vonakodott nyilatkozni az ügyben, mivel az oktatás tagállami hatáskörbe tartozik. De most nem oktatáspolitikáról beszélünk. Az oktatás szándékos lerombolása, a kritikus hangok elhallgattatása – amiről a státusztörvény valójában szól – ez már jogállamisági kérdés.

És az uniós intézményeknek is annak kell tekinteniük. Vegyék be a jogállamisági értékelésbe, és követeljék a magyar kormánytól, hogy vonja vissza ezt a szégyenletes törvényt.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zolt
2023. július 16. 19:55
"A Bizottság mindeddig vonakodott nyilatkozni az ügyben, mivel az oktatás tagállami hatáskörbe tartozik." Akkor miről is van szó? Mégis van jogálam csak a szineslibogos migránsszopok szerint ez nem. Mert,de magyarázat ami elfogadható lenne az nincs. Ha,lenne meghalgatnám lehet jó is,csak szándékos félrevezető dumák... Szerintem evvel a hozzállással csak buzikat migriket lehet megtalálni...megszólítani.
Attyla
2023. július 13. 07:18
Ezt ringyót kellene kiiktatni, de véglegesen!
tapir32
2023. július 13. 02:39
Hiába próbálkozik az ellenzék a forint gyengítésével, az infláció gerjesztésével, az EU-s pénzek visszatartásával megbuktatni a kormányt, ha az ellenzéknek hiteltelen a szava, hiteltelen a szakértelme, hiteltelenek a vezetői.
kishegyi
2023. július 13. 01:38
Az nem zavarja ezt a csaló fehérnépet, hogy az oktatás nemzeti hatáskörbe tartozik? Mit csahol már megint össze-vissza?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!