Hank ügynöktől Tom Hanksig – a hollywoodi sztárok, akik imádják Magyarországot

2023. június 18. 16:21

Chuck Norristól Mel Gibsonig, Harrison Fordtól Will Smith-ig számos népszerű színész szeretett bele Budapestbe vagy épp a magyar vidékbe.

2023. június 18. 16:21
null

Ahogy arról a Mandineren beszámoltunk, Budapesten bukkant fel a Breaking Bad filmsorozatbói sokaknak ismerős, Hank Schrader drogellenes ügynököt alakító Dean Norris. Norris félig magyar származású – és többek között ezért is járhat most Budapesten a családjával.

„Magyarországon. A nagyszüleim földjén. #bevándorlók #magyarország” – írta ki az Instagramra a színész a látogatással kapcsolatban. Norris Magyarországra érkezésének apropójánból megpróbáltuk összegyűjteni a különböző hírességek hazánkba tett látogatásait.

Dean Norris azonban a sokadik és nem is a legnagyobb sztárok egyike, akik mostanában hazánkban járva láthatóan beleszerettek a magyar vendéglátásba vagy épp Budapest szépségeibe.

Harrison Ford kerékpárral járta be hazánkat

Még 2016-ban járt hazánkban Harrison Ford. A Szárnyas fejvadász második részét Magyarországon forgató színész számos éttermet végiglátogatott ittléte alatt, természetesen a rajongóknak is nagy figyelmet szentelt, a szelfigyár sehol nem maradhatott el. A színész bringás műhelyben főzött kávét a dolgozóknak, egészen a Velencei-tóig kerekezett, járt Pákozdon is, pózolt az ikonikus Szúnyogszigeti halászcsárda munkatársaival is.

Tom Hanks szerint Budapest gyönyörű és biztonságos

A színész szerint Budapest a világ egyik leggyönyörűbb városa. „Én San Francisco-i vagyok, szerintem San Francisco a világ legszebb városa, de azt kell mondanom, Budapest egy milliméterrel sincs lemaradva mögötte. Egyik oldalon hegyek, a másikon síkság és középen a Duna, ahogy az egész este ki van világítva, az valami egészen mesés” – fogalmazott.

Hozzátette: „De van valami, ami miatt nem tudom befogni a számat amióta visszajöttünk. Amikor a hajnalig tartó forgatás után autóval vittek a szállodámba, megdöbbenve láttam, hogy

Az volt az érzésem, hogy ez egy teljesen biztonságos város. Amerikai városokban ilyet sehol nem találni”.

 

Chuck Norris Orbánnal kocsikázott

Orbán Viktor magyar miniszterelnök 2018-ban találkozott Chuck Norris amerikai színésszel. Látogatásakor a magyar kormányfő kocsival vitte el a TEK budapesti központjába a színészt. Ekkor Chuck Norris arról beszélt, hogy

olyan sokat olvasott Orbán Viktorról, hogy úgy érzi, már régóta ismeri. 

A színész feleségével együtt érkezett 2018-ban Budapestre, hogy részt vegyen a Baptista Szeretetszolgálat karácsonyi jótékonysági rendezvényén a Papp László Sportarénában.

 

Mel Gibson is vacsorázott már a magyar fővárosban

Még 2021-ben járt Budapesten a filmsztár, ekkora több étteremben is megfordult. A Prime Steak & Wine étteremet is meglátogatta, azonban egy olyan kép is előkerült, ahol egy külvárosi, óbudai kebabos büfében várta gíroszát. Mel Gibson többször is megfordult már a fővárosban, főként rendezni jár Budapestre.

Will Smith megmászta a Lánchidat

Az amerikai sztár még 2018-ban forgatott hazánkban, ekkor pedig egy hajnali órán felkapaszkodott a Lánchíd pillérére egy táncos kihívás teljesítésére. Az erről készült videó hatalmas sikernek örvendett, azt majdnem tízmillióan tekintették meg egyetlen nap alatt.

Kevin Hart nem bírt betelni az Országházzal

Kevin Hartnak a Parlamenttől esett le az álla. A színész még 2021 tavaszán érkezett Budapestre, mivel itt forgatták a Borderlands című film egyes jeleneteit. A színész nem bírt betelni a magyar törvényhozás épületével, az Instagramját végig tekerve összesen 4 képén is szerepel a látványosság, ami előtt még a családjával is fotózkodott a sztár.

***

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bástyaelvtárs
2023. június 18. 19:27
Önérzetnövelő dajkamese kezdő fideszbirkák számára c. propaganda írasunkat olvashatták...
MyOp
2023. június 18. 19:18
Jó, szép, szép, de azért megélni ne próbáljanak meg itt. Lehervadna a mosoly az arcukról az első havi nettótól. Aztán megismernék a közéletet, máris reálisabb kép rajzolödna ki. Aztán a magyar vendégszeretet hátsó konyhájában rájönnének, hogy mennyiből jön ki egy lángos és mennyiért adják, a híres magyar vendégszeretetben is megrendülne a bizalmuk, legalábbis, amikor azt pénztben mérik. Szóval a magyar vendégszeretet az lassan megfizethetetlen. Ugyanakkor, ha meg tudod fizetni lesz irígyed bőven. Szerintem, jobb ha távolról szeretik Magyarországot. Úgy tényleg lehet, hogy szerethető.
5m007h 0p3ra70r
2023. június 18. 19:03
sónpen is imádja Magyarországot. Annyira kedveli, hogy az autóból kipattanva szívében reménnyel telve gyalog futott a határhoz, hogy mielőbb megszabaduljon a közben kínossá vált ukrán vendéglátóitól.
salamonhihii
2023. június 18. 18:39
Én is imádnám höhöö..dollárból 341.44 höhöö..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!