Berg Dániel „robbantja a bombát”: Hazudozó „offshore-lovagnak” nevezte a DK új parlamenti képviselőjét

2023. február 15. 19:12

„A Momentum értékrendjébe nem fér bele — és a Demokratikus Koalíció értékrendjébe sem férhet bele — hogy egy offshore-lovag országgyűlési képviselő lehessen” – fogalmazott.

2023. február 15. 19:12
null

Ahogy arról beszámoltunk, Kordás László országgyűlési képviselő tragikus halála miatt a Demokratikus Koalíciónak döntenie kellett a 2022-es országgyűlési választáson szerzett listás mandátum sorsáról. A DK Elnöksége azt a döntést hozta, hogy a jövőben Ráczné Földi Judit fogja betölteni a megüresedett országgyűlési mandátumot. A Gyurcsány-párt korábbi előválasztási jelöltje akkor került a figyelem középpontjába, miután a Válaszonline-on megjelent, hogy a politikus offshore érdekeltségekkel rendelkezik. Ezt Berg Dániel, momentumos politikus sem hagyta szó nélkül.

„Mondjuk ki az igazságot: hazudozó politikusnak nincs helye a magyar parlamentben” – kezdte bejegyzését Berg.

Hozzátette: „A Momentum Mozgalomban úgy gondoljuk, hogy igenis van felelősségünk abban, hogy kik ülnek a magyar parlamentben. A Momentum most is az igazság oldalára áll és kimondjuk, amit más nem: hazudozó politikusokra nincs szükség a magyar parlamentben. A Demokratikus Koalíció jelöltje, Ráczné Földi Judit pedig hazudott az előválasztáson, mert az előválasztási feddhetetlenségi nyilatkozat ellenére aláírási joga volt

Leszögezte: „A Momentum hisz a politikai kultúraváltásban, ezért mindent megteszünk, hogy ne lehessen átlépni a vörös vonalat. Nem tudjuk támogatni olyan ellenzéki politikus mandátumhoz jutását, aki nem mondott igazat, ezzel becsapva a többi ellenzéki pártot és az ellenzéki szavazókat, nem is beszélve az egyéb szempontokból aggályos offshore érdekeltségeire”.

„Csak akkor fogunk sikert elérni a Fidesz hazug rendszerével szemben, ha nem maradunk csendben akkor, amikor a közéletben hazugságot hallunk, látunk. A Momentum értékrendjébe nem fér bele — és a Demokratikus Koalíció értékrendjébe sem férhet bele — hogy

– fogalmazott.

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
evpus
2023. február 17. 06:17
Ez az a Berg, aki a hazug Csehatka férje?
Atti bá
2023. február 17. 00:32
Szeret vonatozni a retke. Igazán kieshetne valahol "csehországiában", nehogy má a nemes magyar földet szarozza össze.
Unknown
2023. február 16. 23:53
A helyzet az, hogy a magyarok többsége nem fogékony a kreténségekre. A kretének csak akkor juthatnak szóhoz, ha egy idegen birodalom erőit hívják segítségül. Pl. nyilasok a náci németeket (1944), komcsik a szovjet ruszkikat (1948, 1956). Ezeket a normális, magyar többség sose emelte volna hatalomba. A neoliberálisok az USA-ban bíznak. De hiába. A magyar szirteken előbb, vagy utóbb minden birodalom hajója megreccsen. Ez van.
Brandon the great Negro
2023. február 16. 13:32
A hologramos nyomtatótchnológiáról mi a véleményed Dani?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!