„Összekeverik egy szaros seggel az embert” – Nagy Blanka és Pankotai után itt az újabb baloldali trágárkodás (videó)

2022. november 07. 22:36

„Madár az összes kibaszott tanár”, „És az elhivatottságra lassan teljesen szarsz, mert kurvára kész. KURVÁRA KÉSZ!”

2022. november 07. 22:36
null

Nagy Blanka és Pankotai Lili után újfent „elképesztő” stílussal „megáldott” performansz született a tüntetésekhez kapcsolódóan: most épp egy – a cikk megírásának pillanatában – ötvenhatezer megtekintésnél járó, trágárságban bővelkedő rapvideóval álltak ki a tanártüntetésből összeellenzékizett megmozdulás mellett.

A videóban ilyen sorok találhatóak:

„És az elhivatottságra lassan teljesen szarsz, mert kurvára kész. KURVÁRA KÉSZ!”, „Összekeverik egy szaros seggel az embert”, valamint „egyen meg a retek a teremben (BASZDMEG) úgy pusztuljál”. A rapper PSz művésznév alatt fut. Jó szórakozást kívánunk.

Nyitókép: YouTube-képernyőkép

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szürkeSzarvas
2022. november 15. 07:16
Feltűnési viszketeg gagyi szar.
Palatin
2022. november 08. 21:47
Kisöreg, tényleg ne haragodj rám hogy összekevertelek a Fekáli Áronnal, de bizony isten úgy hasonlítasz rá. Mintha ö köpött volna ki téged. Elöször azt hitten, hogy ikrek vagytok, csak aztán esett le a tantusz, hogy ökrök.
Jooee
2022. november 08. 20:47
Ki ez a tróger idióta?
Bátya62
2022. november 08. 20:39
Nem az fertőzi meg az embert ami a száján keresztül megeszik, hanem ami kijön a szájából.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!