Megszólalt a nemi erőszak kísérletével hírbe hozott jobbikos politikus

2022. május 14. 09:06

Hazugságot és karaktergyilkos sajtóhadjáratot emleget.

2022. május 14. 09:06
null

A nagy port kavaró, nemi erőszak vádját is tartalmazó jobbikos ügyről mi is beszámoltunk korábban, most az új fejleményekről tudósítunk. A Bors múlt hét csütörtökön írta meg, hogy a Jobbik tavaly év végi, vidéki eseményén, ahol kizárólag a párt vezető politikusai vettek részt, egy korábbi, meg nem nevezett polgármester bezárta egy szobába, majd

megpróbálta megerőszakolni Szilágyi György Jobbik-alelnök élettársát, majd az eseményt a lap információi szerint a pártvezetés megpróbálta eltussolni.

A Jobbik későbbi közleménye a nemi erőszak kísérletének tényét nem tagadta, csak azt, hogy megpróbálták volna elhallgatni az ügyet, majd egy újabb közleményben úgy fogalmaztak:

„Az állítólagos eset, amiről beszélünk 2021 decemberében történt. A helyszínen tartózkodók semmilyen erőszakos cselekményt nem láttak, feléjük jelzés sem érkezett. Ha történt volna ilyen, azonnal hatósági eljárást kezdeményeztek volna. Most, közel fél évvel a történtek után [...] az érintett hölgy etikai eljárást kezdeményezett az ügyben, amit a párt azonnal el is indított, erről pedig az érintettet tájékoztatta is a bizottság. Emellett Jakab Péter azt tanácsolta Szilágyi Györgynek, ha bármi ilyet tapasztaltak, akkor ne pusztán etikai bizottsághoz forduljanak, hanem a nyomozati szervekhez is, hisz érdemi megállapítást ők tudnak tenni az ügyben. Erre Jakab Péter ígéretet is kapott.”

Megszólalt a jobbikos, akit nemi erőszak kísérletével hoztak hírbe

Az ügyben általunk eddig meg nem nevezett, más sajtótermék által viszont már korábban is név szerint emlegetett polgármester

Földi István jobbikos politikus.

Földi szombaton a következő közleményt tette közzé Facebook-oldalán:

„A rendőrség elvetette a szexuális bűncselekmény gyanúját – Elég volt a következmények nélküli sajtóhakniból! Az elmúlt napokban egy olyan, eddig soha nem látott karaktergyilkos sajtóhadjárat indult meg személyem ellen, amire nehéz szavakat találnom. A kormánypárti propaganda teljes gépezete, minden ágyúja felénk fordult és megállás nélkül lőni kezdett, szokásosan a tények teljes figyelembevétele nélkül. Ez ugyanaz a gépezet, amely már több száz pert vesztett el, hiszen több száz esetben bizonyosodott be, hogy hazudtak.

A mi dolgunk, hogy emelt fővel tartsunk ellen a hazugságoknak. Én

amelynek már a megindulása rögtön tisztázta a dolgokat: megállapították ugyanis, hogy nem történt szexuális bűncselekmény. A Fidesz és annak csatolmányainak vádjai ezzel porba hulltak. Nem szeretem a tisztázatlan dolgokat. Épp ezért megteszem a szükséges jogi lépéseket politikai ellenfeleim lejáratási kísérlete miatt, megadva a lehetőséget nekik arra, hogy a bíróságon tisztázzák magukat vagy szégyenüljenek meg, ahogy azt a felelőtlen rágalmazók megérdemlik. És ezalatt nemcsak a Fidesz álhír gépezetét értem, hanem a konteóhívő fiókszervezetét és annak képviselőjét is. Remélem, hogy az említett képviselő nem bújik majd a mandátuma mögé. Valamint azokat a személyeket is, akik ezt a gyalázatot, ezt a szemen szedett hazugságot útjára indították.

Lényeg a lényeg, hogy egy klasszikust idézzek:

Akik hazudtak lebuknak. Tartozzon bármelyik oldalhoz. Mert az igazság mindig győz, és azért, amit ezek az emberek velem és a családommal, barátaimmal tettek, meg kell, hogy kapják méltó büntetésüket.Azoknak pedig, akik mellettem és mellettünk vannak ezekben a nehéz időkben őszinte szívvel köszönöm a támogatást és a rengeteg erőt, amit adnak nekem, nekünk az igazságért vívott harcban.”

Kép forrása: Facebook

 

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
asztallap
2022. május 17. 19:17
Fájdalmas. Reméljük ennek a csaja/felesége nem jön ki holnap egy nyilatkozattal, hogy ártatlan a pasija, mint anno Mazsi a büntetőfékezésnél. Nade' a lényeg. Megtaníthatnák a böriben jól megtermett nehézfiúk, hogy milyen szép is az erőszakos nemi közösülés a fallosz túloldaláról élvezve.
N.N.
2022. május 15. 17:33
"tiszta lelkiismerettel állok a rendőrségi nyomozás elé, amelynek már a megindulása rögtön tisztázta a dolgokat: megállapították ugyanis, hogy nem történt szexuális bűncselekmény." Ez egyértelmű hazugság. Azért folyik az eljárás személyi szabadság megsértése miatt, mert a szexuális erőszak kísérlete miatt a magánindítvány hiányzik.
Papalimapapa
2022. május 14. 18:17
Elhisszük, ha levágod a faszod és kiteszed a pultra. Heréstül.
Pusikas
2022. május 14. 14:42
Hogy jön ide a kormány ? Ők szervezték? Nem igazán értem...a Jakab ugye a nép fia most nem krumplizott hanem annyira de annyira be vót baszva !!!??? Mint kamugeri ki ébren biztosan nem engedte vóna h a buszsávban menjen a gané sofőrje...ahha biztosan. Én meg királylány vótam.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!