Stumpf András dalszerzéssel dolgozza fel az orosz-ukrán háború borzalmait

2022. március 30. 12:50

„Nagyon feldühített a szomszédba türemkedő háborús bűnös. Kihozta belőlem a Bródy Jánost: dalt írtam, feljátszottam, még fel is énekeltem. Nekem kicsit segített feldolgozni ezt a borzalmat. Íme” – számolt be közösségi oldalán az újságíró.

2022. március 30. 12:50
null

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
medvemagyar
2022. március 30. 20:28
Hát igen, a Majdan tér az valóban dalért kiált, András. Fura, hogy nem írtad bele, hogy 24nappal előtte az amerikai külügyminiszter és a kijevi amerikai nagykövet hogyan beszélték meg egymással telefonon, hogy fogják a CIA segítségével elszigetelni és megbuktatni a korábban megválasztott Janukovicsot és helyzetbe hozni Vlagyimir Klicskót és a többi USA barát nacionalista politikust. Vajon miért? Cseléd.
Bursty
2022. március 30. 17:10
Micsoda tálentum, kihozta belőle a Bródy-t... nos, tehetséget meg ízlést sajnos nem lehet venni, szar ügy. Bródy mint zenei etalon, te jó ég. Andriska, nem akarsz valami közös performanszt előadni az ukrán Zöld Zselémajommal? Pengethetné ő is a gitárod, gondolom tudod melyik szerve jöhet szóba. Te fogod a tábortüzi barrékat, ő meg jól odaver a húrokra... G3ci jó lesz, ahogy szokták mondani.
I am being lied to
2022. március 30. 17:06
A miről is híres Majdanon? Ezt inkább írja meg a bárd, csak ne dalban.
Kanóc
2022. március 30. 16:14
LOL!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!