Szolnok térségében bukkant fel újra a kóborló fekete párduc

2022. január 09. 16:02

„Ez nem egy kövér macska, ekkora állatot én sem gyakran látok” – nyilatkozta egy vadállatbefogó a felvételeket látva.

2022. január 09. 16:02
null

Szolnok és Újszász között tűnt fel újra a már egy hónapja Magyarország területén kóborló fekete párduc, amelyet legutóbb Kecskemét környékén láttak. Both Zoltán vadállatbefogónak szóltak az észlelésről ismerősei, akik videófelvételt is küldtek neki az esetről. A felvételeket látva azt mondta, nem egy jól meghízott macska kószál az Alföldön, hanem valóban egy párduc – írta meg a Blikk.

Már majdnem egy hónapja kóborol

A lapnak Both azt mondta, hogy ha bárkiben kétely merült volna fel, hogy a most már majdnem egy hónapja Magyarországon kóborló állat vajon csak egy jól meghízott fekete macska vagy egy párduc, ez a 100-150 méterről készült videó kétséget kizáróan bemutatja, hogy az utóbbi.

Ez nem egy kövér macska, ekkora állatot én sem gyakran látok”.

A lap szerint a rendőrök is elindultak az észlelés helyszínére, az állatbefogó azt mondta, hogy ha valaki látja az állatot, azonnal hívja a 112-t.

Nyitókép: Blikk videó

Összesen 194 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2022. január 10. 18:31
A fekete párduc kapcsán kialakult a rég áhított nemzeti minimum, mindenki neki drukkol. Az élet él, és élni akar. Nem mellesleg, Magyarország felkerült a fekete párducok világtérképére: Itt azért nem olyan jó, hideg van és fehér a táj.
Augustus1
2022. január 10. 12:20
Alapvetően tisztázzuk. Miből lehet hír? Az, hogy Józsi bácsi, Mari néni Kormos, Mirci cicája kószált a határban, vagy az, hogy egy fekete párduc? Tanulságos bulvárügyben a mátranováki Fanyűvő/yeti esete. ha követtétek. Fotóval, történeti visszatekintéssel és élménybeszámolóval jelent meg, miszerint két fiatal "tudós" (egyébként egy geológus és egy geodéta) szagolták, látták, és lefényképezték. Minekutána hullámokat vert a bulvárban, megmondták, fotoshop, és csak kíváncsiak voltak, meddig lehet elmenni a bulvárhülyítésben.
benedek77
2022. január 10. 08:52
Gyönyörű állat. Felőlem maradhat:)
útonjáró
2022. január 09. 23:15
szegény állat nyilván "nem tehet semmiről", ő csak a természete szerint cselekszik; azaz, ha prédát lát, azt levadássza... az lesz a vége, hogy kilövik, és elpusztul... az a seggfej meg, aki behozatta M.o-ra, aztán elengedte, vagy hagyta elszökni, az megússza...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!