Dömötör Csaba: Márki-Zay tudja még fokozni

2022. január 26. 16:17

A baloldal közös miniszterelnök-jelöltje szerint „Orbán csak tizenkét évenként egyszer” emeli a minimálbért.

2022. január 26. 16:17
null

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára Facebook-oldalán reagált Márki-Zay Péter atv-ben tett kijelentésére, miszerint: „Az európai minimálbérhez csatlakozva, mi minden évben fogjuk emelni a minimálbért olyan szinten, hogy ez ezen a szinten maradjon. Orbán csak tizenkét évenként egyszer”.

„Tudja még fokozni: Márki-Zay Péter szerint a kormány 12 évente emeli a minimálbért”kezdte bejegyzését Dömötör Csaba. Az államtitkár leszögezte: 

nem volt olyan esztendő az elmúlt 12 évben, amikor ne lett volna emelés.

„Tisztelt miniszterelnök-jelölt úr, egy kérésünk van: csak az igazat!” – zárta bejegyzését Dömötör Csaba.

Nyitókép: ATV.hu 

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magichorze
2022. január 26. 22:38
Múltkor még nem eltörölni akarta a minimálbért?
amca
2022. január 26. 21:23
Márki Majmun. Magyarra forditva : Áll at !
budapesti
2022. január 26. 20:48
Ha MZP majd' minden nap mond egy mindenkit kiborító hazugságot vagy valótlanságot, akkor milyen választási ígéretét lehet elhinni, komolyan venni? Bár csak egy álságos plakátarc a ballib Gyurcsány-csapat álcájaként, de még annak is kiábrándító.
Steppenwolf
2022. január 26. 20:36
Két nap múlva majd úgyis letagadja, hogy mondott ilyet, és megint kamuból felajánl egymillió forintot annak, aki bizonyítja, pedig ott vannak a felvételek. :D Az lesz a vége, hogy a stáb elzárja a világ elől ezt a faszfejet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!