Karácsony Gergely: Ha nem lennének offshore-ozó, meg karlendítő jelöltjeink, akkor akár kétharmadunk is lehetne

2021. szeptember 27. 21:05

Karácsony az offshore érdekeltségét tagadó DK-s jelölttel kapcsolatban kifejtette, hogy ő attól, hogy valaki ellenzéki politikus, még nem hiszi el automatikusan, amit mond.

2021. szeptember 27. 21:05
null

Karácsony Gergely az Egyenes beszéd vendége volt. A műsorban elmondta, hogy

az ellenzéknek különbnek kell lennie, mint a Fidesznek.

Ha bármelyik körzetben kiderül egy jelöltről, hogy valamilyen visszaélést követett el, az kihat az egész ellenzékre. Dobrev Klára bizalma töretlen Ráczné Földi Judit irányába, akiről azt írta a Válasz Online, hogy hazudott arról, hogy nincs offshore vállalkozás az ő tulajdonában. Karácsony elmondta, hogy ő attól, hogy valaki ellenzéki politikus, még nem hiszi el automatikusan, hogy igaz az amit mond. Szerinte ha „nem lennének offshore-ozó, meg karlendítő jelöltjeink, akkor akár kétharmadunk is lehetne”.

Nem vagyok tökéletes, nem volt könnyű,

de levontam a megfelelő konzekvenciákat miután Hadházy Ákos bemutatta a dokumentumokat,

és azt reméltem, hogy ez a többiekben is elindít egy folyamatot – mondta Karácsony arra reagálva, hogy miért tartott ki sokáig Tóth Csaba mellett.

 

 

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gonella
2021. szeptember 28. 19:21
Ha minden igaz amit a fideszről szajkóztok, ezek az apróságok nem képezhetnek akadályt. Nekem ez így nem jön össze. Valamelyik nem igaz. Ja és azt, hogy ha én nem lennék nyakig szaros... - kihagytad.
hatvanas
2021. szeptember 28. 12:34
Geri a Fideszbe kívánkozik...
Fila2020
2021. szeptember 28. 10:56
Ez a sunyi Karácsony játsza a szűzfiút, pedig sok vaj van a füle mögött. Budapest "vezetése" nem növelte hitelességét.
Parm
2021. szeptember 28. 10:55
PUZSÉR RÓBERT Facebook Jelzem, hogy ha Tóth Csaba bűnös, akkor Karácsony Gergely nyakig sz@ros. „Mi is a bajom Karácsony Gergellyel? 1. Amikor Tóth Csaba a Fidesszel bűnszövetségben a Karácsony Gergelyre bízott zuglói önkormányzatot fosztogatta, Karácsony Gergely megvallotta Tóth Csabát, mint tisztességes szocialista politikust. 2. Amikor Tóth Csaba Karácsony Gergely családját fenyegette, ő megvallotta Tóth Csabát, mint tisztességes szocialista politikust. 3. Amikor aztán Tóth Csaba gengszterizmusa már ártott Karácsony Gergely személyes népszerűségnek, ugyanazzal a bugyiszaggató mosollyal az arcán döfte hátba, ahogy mindenki mást fényes politikusi karrierje során. Tóth Csabának mennie kellett. Karácsony Gergely, Zugló egykori polgármestere, aki múlt péntekig Tóth Csaba valamennyi bűntettét támogatta, fedezte és mentegette, miért is maradhat? Jelzem, hogy ha Tóth Csaba bűnös, akkor Karácsony Gergely nyakig sz@ros.”
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!