Az Előválasztási Bizottság elutasította a DK-s Földi Judit elleni offshore-vádakat tartalmazó beadványt

2021. szeptember 28. 10:10

A DK szerint csak a vádlók szavaztak igennel a saját vádjaikra. Az offshore-vádakat ügyvéd által hitelesített dokumentumokkal támasztották alá.

2021. szeptember 28. 10:10
null

Mint ahogy azt megírtuk, Tóth Bertalan, valamint a Válasz Online szerint is offshore-érdekeltsége van a DK-s Ráczné Földi Juditnak. A székesfehérvári jelölt mindent tagad, közjegyzői papírokkal cáfolná a vádakat az Országos Előválasztási Bizottságnak.

Az OEVB közben „2021. szeptember hó 27. napján 22/ET/2021 számú határozatában megállapítja, hogy a Tóth Bertalan által írt etikai beadványt Ráczné Földi Judit álláspontját megvizsgálva elutasította”.

A Demokratikus Koalíció OS közleménye szerint: „A hamis offshore-vád tehát elbukott. A Földi Judit által a Bizottságnak benyújtott közjegyző által hitelesített hivatalos dokumentumok kétséget kizáróan bizonyítják, hogy Földi Judit soha nem volt offshore-cég tulajdonosa. Különösen fontos, hogy a hat párt egy-egy delegáltjából álló Bizottságnak csak két tagja, az eredeti beadvány benyújtók – Karácsony Gergely és Tóth Bertalan pártjának képviselői – támogatták a DK-s képviselőjelölt elmarasztalását.

Vagyis csak a vádlók szavaztak igennel az általuk megfogalmazott vádakra.”

A dokumentum

A Válasz Online által közzétett dokumentumból kitűnik, hogy Ráczné Földi Judit DK-s jelölt „vezetői tisztségben” volt egy Alba Autómosó nevű Kft-ben, aminek az alapító tagja egy Minos King Global Business LLC., amely Delaware-ben van nyilvántartva.

Forrás: Tóth Bertalan Facebook-oldala
Forrás: Tóth Bertalan Facebook-oldala

(MTI-OS)

Nyitókép: Ráczné Földi Judit Facebook-oldala

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Elmekortan
2021. szeptember 28. 13:55
Jaj de jó ismét egy ártatlan bárány milliárdokkal fogja támogatni a moslék összefogást. A Gyurcsány majd milliókkal segíti ég. Majd összeszedik a nyugdíjasok megadóztszásából!!!
annamanna
2021. szeptember 28. 11:37
A személyes érzékeny adatokat miért nem törölték ki a fotóról? Ezért mondjuk simán lehet perelni. (Adóazonosító, szem. ig. szám, személyi szám, lakhely, anyja neve, minden kurvafasz itt van, ez szerintem perképes bűncselekmény).
llnnhegyi
2021. szeptember 28. 11:14
Dobrev Klára ezerrel harcol Apró Antal lator komenista bűneinek kicsinyitesen. Ez a lényeg! Ezért öleli magához a devians bűnözőket. Továbbá a teljes Jobbikot! Ne hagyjuk magunkat átverni! Dobrev Klára aljas,gonosz politikus! Az Apró klán politikai ribanca!
Berecskereki
2021. szeptember 28. 10:55
Azt elfelejti leírni, hogy az Országgyűlési Egyéni Választókerületi Választási Bizottság (OEVB) határozata nem jogerős, jogorvoslatnak van lehetősége. Ismét elolvas több honlapon, azt látom, hogy nem is az OEVB döntött, hanem a saját előválasztási bizottságuk, ami annyit ér, minit halottnak a csók.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!