Eddig közel négyszázezren töltötték ki a nemzeti konzultációt

2021. július 28. 09:11

Dömötör Csaba úgy fogalmazott, hogy most sokan támadják a konzultációt, de ez még egy ok arra, hogy minél többen mondjuk el a véleményünket.

2021. július 28. 09:11
null

Dömötör Csaba hivatalos Facebook-oldalán közzétett videóban számolt be a konzultációs részvétel állásáról. Az államtitkár elmondta: eddig közel négyszázezren, egészen pontosan 394 ezer 150-en töltötték ki a kérdőívet, a többség postán küldte vissza a válaszait, de sokan választják az internetes kitöltést is.

Dömötör Csaba kiemelte: a konzultáció sok olyan témát érint, amelyek alapvetően meghatározzák a koronavírus-járvány utáni életünket. Így mindenki elmondhatja a véleményét a minimálbér-emelésről, a családi adó-visszatérítésről vagy éppen arról a gyermekvédelmi törvényről, amelyet „a baloldal erőteljesen támad” – mondta.

 Az államtitkár úgy fogalmazott: „sajnáljuk, hogy most is vannak olyanok, akik különböző módszerekkel támadják, akadályozzák a konzultációt. Ez még egy ok arra, hogy minél többen mondjuk el a véleményünket. A párbeszéd egy fontos lehetőségéről van szó, érdemes élnünk vele”.

(MTI)

Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Róka László

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2021. július 28. 20:31
Nemzeti konzultáció társadalmi inzultáció. A normális társadalmi párbeszéd meghekkelése.
Pierre
2021. július 28. 15:40
a felét a robot.
iIonah
2021. július 28. 14:32
Én már elküldtem a válaszomat, ezzel is segítve a kormány munkáját.
patkánynak sem nevezhető férgek
2021. július 28. 12:01
Bár teljes mértékben irányítottak a kérdések, de én így is több igent és több nemet is húztam, vegyesen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!