Rákay Philip: Jobb hely Magyarország, amióta nincs Heti Hetes

2021. január 12. 08:47

Mint a producer fogalmazott: „még mindig Gyurcsányt mentegetik.”

2021. január 12. 08:47
null

„Megdöbbentő, hogy a baloldal ünnepelt értelmisége 15 év után is azt mondja a 2006-os megmozdulásokról, hogy »felbérelt statiszták szarták tele a Kossuth teret«...” – írta közösségi oldalán megosztott videójához Rákay Philip producer.

Mint fogalmazott: „a baloldal ünnepelt értelmisége lassan 15 év után még mindig ott tart, hogy 2006-ot a Fidesz szervezte, ja, és a titkosszolgálatok, meg a Hír TV – amely egyedüli televízióként, elsőként, profi módon közvetítette az eseményeket, amire például az RTL képtelen volt...” 

Rákay Philip teljes videóját az alábbiakban tekintheti meg:

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mahavira
2021. január 13. 12:02
Én nagyon kedveltem a műsort egyéként. Gondoltam a humor mindig "ellenzéki". Aztán mikor az első Orbán kormány már megbukott, és imáron az mszp-szdsz-es kormány csinálta a szemét húzásait, akkor is csak Orbánoztak. Nagyon nem értettem ezt. Azt sem, hogy magyarországon élő magyarul beszélő emberek hogy gyalázhatják a hazájukat, mert sokszor kaptam ferdítéseken a feltátalt híreket, témákat.. De közben megtudtam hogy élnek köztünk kakuk fiókák, ebben a műsorban nem is nagyon volt aki nem az...
Harangláb
2021. január 12. 21:58
Szellemi prolitáp volt. A Sas Józsié a vulgárisabb változat. Egy akol...
Belakiss
2021. január 12. 19:55
Viszont van egy seggnyaló pöcs, a filip. De jó nekünk...
Akitlosz
2021. január 12. 19:40
Kétlem, hogy Magyarország helyzetét a Heti Hetes határozná meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!