Földrajz korrepetálást vállal Ungár Péter

2020. március 17. 19:48

„Ha minimálisan hozzá tudok járulni a diákok felkészüléséhez, tanulásához, akkor már bizonyosan megérte.”

2020. március 17. 19:48

Ungár Péter, az LMP képviselőjelöltje a Facebookon ajánlotta fel segítségét az arra rászoruló diákoknak.

„Nem kell sokáig magyarázni, de az biztos, hogy a mostani különösen nehéz időszak a diákoknak, főleg azoknak, akik érettségire készülnek. Bár elindult a távoktatás, sokaknak segítene valamilyen távkorrepetálás különböző tantárgyakban. Nem gondolom, hogy tudom helyettesíteni a tanárok, oktatók emberfeletti munkáját, de ha minimálisan hozzá tudok járulni a diákok felkészüléséhez, tanulásához, akkor már bizonyosan megérte. Kevesen tudják, hogy az eredeti végzettségemet tekintve geográfus vagyok, ami bár jó sok mindent magában foglal, de az általános- és középiskolai földrajzot biztosan. Ezért ha valaki úgy érzi, hogy tudnék az alap- vagy emelt szintű érettségi felkészítésben vagy egyéb módon segíteni jelentkezzen e-mailen: [email protected]. Röviden írja le, melyik részterületről szeretne felkészítést, és én a lehető leghamarabb időn belül veszem fel a kapcsolatot online bejelentkezésen vagy telefonon keresztül. A levél tárgya legyen, hogy földrajz korrepetálás. A levélbe írjátok bele, hogy melyik középiskoláról van szó, milyen területen van szükség felkészítésre, milyen tankönyvek állnak rendelkezésre.”

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
CirmoS
2020. március 18. 13:54
Amikor az ellenség, jaj ellenzék tagjait szidalmazom, nálam bizony Ungár Péter igencsak a lista VÉGÉN van! Ezzel nem azt mondom, hogy bízok benne, hanem azt, hogy nálam azon kevesek közé tartozik a ' túloldalról ' , akit még egyenlőre képes vagyok végighallgatni. Tud BESZÉLNI, nem ömleng! Valamint: - nem vicsorog - ELISMERI, ha választáson kikapnak ( erre a Fideszen kívűl csak ő képes ) - nála nincs ez: NEM NEM JÓ NEM NEEEM, MINDEN MINDIG ROSSZ, NEEEEEM!!!!!! Én örülnék, ha sokkal több ' túloldali ' lenne hallgatható, kellene rendes ellenzék! Nincs!
21 gramm
2020. március 17. 23:52
Nem tudom mit kell baszognotok vele, az egyetlen, aki normális módon nyilvánul meg a vészhelyzetben. Az egyetlen ebből a legalja ellenzékből, aki nem azt keresi, hogy mibe tud belekötni, hol tudja a kormány hitelességét aláásni, és a hozzáértését, kormányzati döntéseket szapulni.
naftalinernő
2020. március 17. 21:49
Csak nevében (vagy nevében sem) Ungár(isch) úr igazán összedobhatna egy jó kis csapatot: Weihnachten úr tarthatná a honismeretet - különös tekintettel Budapest kerület-megnevezéseire és azok elhelyezkedésére -, Kunbélahalmi professzor asszony tarthatna nyelvtanfolyamot (ha már volt ideje megnézni, hogy megvan-e a nyelvvizsgája), illetve amint az kiderült, irodalomból is vérprofi (lásd: Nyírő Gyula), Sakter Pista pedig negyvenmilliós kvízkérdéseket dolgozhatna ki virológia témakörben. Bangóné Bordély Ildikó taníthatna matekot, róla ugyanis tudjuk, hogy szeret négy lábbal állni a földön. (Most akkor ő állatnak tartja magát? Vagy csak a kutyapóz nagy rajongója?) Levezetésképpen pedig a diákok élvezhetnék a magyar Mr. Bean, Fletó bácsi frenetikus humorát.
kispufi
2020. március 17. 20:31
érettségi előtt álló fiút nem szívesen küldenék hozzád... de azért rendibendi vagy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!