KÉSZ: Szóljanak a harangok június 4-én!

2020. február 21. 10:50

A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége azt kéri a Kárpát-medence egyházközségitől, hogy a trianoni békeszerződés százéves évfordulóján száz másodpercig szólaltassa meg temploma, imaháza harangját.

2020. február 21. 10:50

A Keresztény Értelmiségiek Szövetségének (KÉSZ) országos elnöksége felekezettől függetlenül felkér minden Kárpát-medencei egyházközséget és gyülekezetet, hogy 2020. június 4-én, magyar idő szerint 16 óra 30 perckor száz másodpercig szólaltassa meg temploma, imaháza harangját mementóként a trianoni békeszerződés százéves évfordulójára. „A harangszó után mondjunk el egy Miatyánkot a magyar nemzet egységéért és a keresztény/keresztyén hit védelmében, kapcsolódva ezzel a nemzeti összetartozás évéhez” - írták a felhívásban.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Valodi
2020. február 21. 22:11
"ELNÖK: Tisztelt Képviselőtársaim! Több oldalról fordultak hozzám képviselőtársaim, hogy a mai napon emlékezzünk meg a számunkra oly tragikus trianoni béke 70. évfordulójáról egyperces néma felállással. Kérem képviselőtársaimat, álljunk fel! (Egyperces néma felállás, a FIDESZ képviselői kivonulnak.) Köszönöm szépen." .... höhöhö...
sozlib_abschaum
2020. február 21. 20:30
Ez már a "rendszerváltás" után rögtön a világ legtermészetesebb dolga kellet volna legyen, ehelyett van 2001 óta holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapja. És ez nem békeszerződés, hanem békediktátum!
zskoncz
2020. február 21. 14:59
Kedves Olv.társak http://nemzetiregiok.eu EURÓPAI POLGÁRI KEZDEMÉNYEZÉS )magyar (hu) Kohéziós politika a régiók egyenlőségéért és a regionális kultúrák fenntarthatóságáért alarm Határidő 07/05/2020 assignment Nyilvántartási szám ECI(2019)000007 today A nyilvántartásba vétel időpontja 07/05/2019 Move Ha támogatja ezt a kezdeményezést,töltse ki az alábbi formanyomtatványt Válassza ki az országot Minden mezőt ki kell tölteni Kérjük, válassza ki azt a tagállamot, Magyarország személyazonosító számot/személyazonosító okmányok valamelyikének számát útlevélszemélyazonosító igazolványszemélyi azonosító szám (személyi i állampolgárságát Név Vezetéknév Kérjük, írja be a képen látható karaktereket Kipipálni: Kijelentem, hogy az ebben a formanyomtatványban megadott adataim a valóságnak megfelelnek, és ezt a javasolt polgári kezdeményezést eddig még sohasem támogattam. Elolvastam az adatvédelmi nyilatkozatot és a javasolt kezdeményezés ismertetését , Támogatom-ra rábökni,kész
nemvagyoksanyi
2020. február 21. 11:14
1 percre le kellene állítani a forgalmat országszerte. Megállni és fejet hajtani a jogfosztott nemzetünk generációi előtt, akik bőrükön viselték a kisemmizést, megaláztatást, meghurcolást, és a határontúli magyarok előtt is, akik mind a mai napig tűrni kényszerülnek az elnyomást, a megvetést és az asszimilációt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!