Lázár János videóval jelentkezett a felújításra váró Tisza-kastélyból

2019. október 31. 20:39

2019. október 31. 20:39

A kormány nemzeti emlékhellyé fejleszti a 101 éve meggyilkolt Tisza István miniszterelnök egykori otthonát, a geszti kastélyt  –mondta a helyszínbejárásról készített facebook-videójában Lázár János. A Fidesz politikusa közölte, hamarosan bemutatja a kastély felújításának látványterveit.

A politikus néhány képet is közzétett a helyszínről:
 

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Trényi András
2019. november 11. 14:30
Nem dicséretnek szánták és nem is a munkásságodnak.Egyszerűen csak a személyiség jegyek megítélését tartalmazza ,annak alpári megnyilvánulásaként!Ne büszke legyél, hanem próbálj meg a felhatalmazások alapján képviselő lenni! Azt meg már alap fokon paraszti módon elcseszted !
BőröndÖdön
2019. november 01. 19:14
Újabb tolvajlási lehetőség,bár a Jani a cigi-bizniszből eléldegél a cimboráival...
retsag
2019. november 01. 09:15
Igazi történelmi emlékhely, Arany János is nevelősködött ott egy ideig. Szégyen, hogy csak most kerül sor a felújításra (az elvtársaknak nyilván nem volt fontos), de örülök a döntésnek.
Senior
2019. november 01. 08:52
Jani vazze, a sörösüvegen változatlanul ott van a veres csillag, és még mindig Bécs a legélhetőbb város. Amióta kirúgott a Viktor, már ilyen szarságokat sem tudsz elintézni. Tényleg, mé letté kegyvesztett?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!