Adjon hálát Chuck Norrisszal Budapesten!

2018. október 23. 22:08

A baptisták Chuck Norrisszal tartanak hálaadó ünnepet az Arénában.

2018. október 23. 22:08

Budapestre érkezik Chuck Norris: az immár 78 éves akciófilmsztárt és feleségét, Genát a baptisták hívták meg hálaadó ünnepségükre az Arénába, november 24-re.

Az esemény FB-oldala itt érhető el.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MarthaHall
2018. október 25. 11:46
Több mint 87 dollárért fizetek óránként otthonról, 2 gyerekkel otthon. Soha nem gondoltam volna, hogy képes lesz rá, de a legjobb barátom havonta több mint 10ket keres, és meggyőzött, hogy kipróbálom. A potenciál ezzel végtelen. Ezt csináltam .............>>>>> http://www.Money47.Com
Trüpéma
2018. október 24. 18:16
"Tudta Ön, hogy az amerikai akcióhős legenda Chuck Norris nem csak arról híres, hogy elszámol végtelenig kétszer, hanem arról is, hogy baptista családból származó igehirdető? A Baptista Szeretetszolgálat és a Cipősdoboz Akció nagy örömmel hív mindenkit arra az éves nagyszabású ünnepségre, amelynek kilencedik alkalommal ad otthont november 24-én a Papp László Budapest Sportaréna, és amelynek díszvendége Chuck Norris és felesége Gena! A Hálaadást, amely az Amerikai Egyesült Államok egyik legfontosabb egyházi ünnepének számít, minden év november hónap negyedik csütörtökén tartanak. A hagyományok szerint, az őszi betakarítások után ekkor adnak hálát Istennek a termésért és sok más áldásért is. Erre az ünnepre tesznek utalást Chuck Norrisszal és feleségével, valamint Szenczy Sándorral, a Baptista Szeretetszolgálat vezetőjével, sok humorral és inspiráló pillanattal, egy igazi rendhagyó talkshow keretében. A zenéről a Magna Cum Laude zenekar énekese Mező Misi és kiváló barátai gondoskodnak! Szeretettel várnak minden érdeklődőt határon innen és túl, egy közös ünneplésre!" Nos, itt az eredeti bejegyzés szövege, teljesen vállalható egy vallási szeretet-szervezettől, pláne Chucktól, hogy értünk jön ide jótékonykodni. Persze vicces is, mert Chuck vicces.
Megtalálta
2018. október 24. 15:35
Church Norris
Zokni
2018. október 24. 10:32
Isten áldja a baptistáinkat, Norrist és a hídját. (Off: ahogy olvasom (magyarul értelmezve) fent a linket, hogy "adjon halat Chuck Norrisszal" az tényleg egy keresztény vallási (bibliai) mítoszra utal. Érdekes, nem?)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!