Megnyílik a Sorsok Háza

2018. szeptember 07. 10:05

Jövőre megnyílik a Sorsok Háza, az üzemeltető az EMIH zsidó hitközség lesz – közölte Orbán Balázs, a Miniszterelnökség államtitkára.

2018. szeptember 07. 10:05

Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára a Facebookon az közölte: „Jövőre megnyílik a megrendítő Sorsok Háza! A Kormány befejezi és a megnyitást követően is támogatja a beruházást, amelyet az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség fog tulajdonba venni és üzemeltetni. A vita lezárult, cél az, hogy a jövő évtől kezdődően minden magyar középiskolás el tudjon látogatni a múzeumba”.

 

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rony Tronco
2018. szeptember 07. 20:19
Mikor nyílik meg a Gulágba hurcoltak háza?
brekker
2018. szeptember 07. 20:06
Poénos ez a zsigerszobor. De ki fogja érteni húsz év múlva?
zakar zoltán béla
2018. szeptember 07. 13:55
Dzsordzs bácsi, mint 14 éves kamasz ott lesz?
Gonda László
2018. szeptember 07. 13:35
Az ős-rasszisták rasszizmusa így tovább él és virul(hat). Csak ők az áldozatok, nekünk még csak "Trianon" múzeumunk sincsen... Hányszor hallottam, hogy "soha többé", pedig a világban most is folyamatosan megy a népirtás, csak nem a ön-"kiválasztottak" vannak most soron... Ezzel semmi mást nem érnek el, csak azt hogy az őseinket csak egyoldalú torz szemüvegen át nézzék akiket sikerül deformálni, amivel a jelen és a jövő felé is ezen át tekintenek.Könnyebben lehet őket majd manipulálni. ez folyik most főleg Németországban. Nem képesek felismerni milyen aljas terv áldozatai lesznek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!