Sör, virsli és Havas Szófia várja a kilátogatókat az MSZP majálisán

2018. május 01. 10:34

A szocialista képviselők fogadóórát is tartanak. Így akár beszélgethet is velük, aki kilátogat.

2018. május 01. 10:34

Jó szokásához híven idén is megtartja május elsejei rendezvényét az MSZP. A majálisra 10 órától 17 óráig a Városligetben, a Nagyréten kerül sor.

A rendezvény területén egész nap „színes programokkal, közéleti találkozókkal várják a szocialisták az érdeklődőket.”

Egy kis ízelítő a programokból: egészségpolitikai fórum Kökény Mihállyal és Havas Szófiával, biztonságos időskor fórum Korózs Lajos, Karácsony Mihály, Juhász László, Véghné Reményi Mária vitájával.

De szó lesz Európáról is, ugyanis Ujhelyi István európai parlamenti képviselő is fórumot tart. Kunhalmi Ágnes és Hiller István oktatáspolitikai beszélgetéssel készül, Horváth Csaba és Tüttő Kata pedig Budapestről fog beszélgetni a kilátogatókkal.

A parlamentbe bejutott szocialista képviselőkkel személyesen is lehet majd találkozni, hiszen egyéni fogadóórát tartanak. Így a szerencsésebbek élőben láthatják és hallhatják Bangóné Borbély Ildikót, Kunhalmi Ágnest, Hiller Istvánt, Hiszékeny Dezsőt, Korózs Lajos és Tóth Csabát.

Természetesen a fiatalokra gondoltak a szocialisták, így lesznek gyermekprogramok is, többek között játszótér és vidámpark.

 

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2018. május 01. 20:43
A képen egy banános doboz is látható, abban van a műkuksi,mindenki kap egyet aki az MSZP-re szavazott, tegyék fel maguknak.
Peter8811
2018. május 01. 20:40
"Hiszékeny Dezsőt, Korózs Lajos és Tóth Csabát." Ez a Hiszékeny nekem valami névrokonom lehet, én is hiszékeny voltam, egészen Lalyos reformjáig.
Peter8811
2018. május 01. 20:38
Itt van május elseje Milyen Lalyos belselye* Belseje.
Sinkovits Ede
2018. május 01. 18:53
Akkor te is láttad "tömeget".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!