Ismét Lezsák Sándort választották meg a Nemzeti Fórum elnökének

2018. május 05. 13:31

Lezsák Sándor a Nemzeti Fórum legfontosabb feladatának a 2019-es év két választását, az európai parlamenti és az önkormányzati választást jelölte meg.

2018. május 05. 13:31

Ismét Lezsák Sándort választották meg a Nemzeti Fórum Egyesület elnökének a szervezet szombati budapesti tisztújító országos gyűlésén.

Az egyesület alelnökének Ékes Józsefet, Horváth Zsoltot, Kelemen Andrást, Nagy Dórát, V. Németh Zsoltot és Virág Róbertet választották meg.    

Lezsák Sándor köszöntőjében kiemelte: „sikeres kampány után vagyunk", ennek részese a Nemzeti Fórum is, hiszen az országban több helyen jelenlétükkel segítettek, hogy „történelmi győzelmet arasson a Fidesz-KDNP pártszövetség, amelynek része a Nemzeti Fórum".

Lezsák Sándor a Nemzeti Fórum legfontosabb feladatának a 2019-es év két választását, az európai parlamenti és az önkormányzati választást jelölte meg.

(MTI)

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2018. május 06. 03:53
Érvényt kell szerezni annak az 5000 szavazatnak mert az nagyon sok aktivista munkáját takarja és nem lehet ezt egy vállrándítással elintézni Felkérem a Fidesz vezetőit hogy érvényesítsék a törvényt és ha az nem elég világos és egyértelmű akkor tegyék törvényileg azzá mert ezt a hibát luxus elkövetni a Fidesz szimpatizánsok kárára.Továbbá a választási bizottság tagjainak kiosztott prémiumot kérem visszavonni mert nem végeztek jó munkát .ha ekkora törvény ismeret hiányából adódó hiba lehetett.
Nicolas
2018. május 06. 00:13
A nővéreim árat fizetnek az interneten 128 és 217 euró között óránként. 3 hónapig dolgozik, de a múlt hónapban 28497 eurót ért el, és csak pár óra van az interneten. ez az oldal ... >>>>>>>>>>>> https://goo.gl/yWNPyY
Hunyadi Mátyás
2018. május 05. 22:42
Örök cseléd. A valamikori nemzeti mozgolódóból - lett egyfajta fideszes vécésnéni. Mennyi ideje lehet hátra a nyugdíjig, hogy végre abbahagyja a sunyi seggnyalást? Neki is jobb lenne.
Pelso j.
2018. május 05. 18:38
Mindegy. Remélhetőleg többet ártani már nem tud, mint eddig. Az egyik legaljább élősködő a népen, persze a népre hivatkozva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!